Jump to content
Sign in to follow this  
Bjerknez

Forslag om salg av pakke

Recommended Posts

Bjerknez

Jeg satt å tenkte litt i sted og kom på en ting som kanskje er verdt og nevne:

Under "Produktguide" her i forumet så blir det jo gitt "terningkast" og kommentarer på de forskjellige produktene. Hva med å lage en pakke av ett produkt i hver kategori med høyest terningast og legge ut for salg?

Hvis det feks. under "avfetting" er "Grime Reaper" som har høyest poengsum og under "Voks" så er "Concorso" den med høyest sum. Da havner disse inn i en pakke sammens med de andre produktene under resten av kategoriene med høyest poengsum.

Når man klikker på "kjøp pakke" så kommer det opp en mulighet for å fjerne noen av produktene for dem som ikke vil ha absolutt alt.

Når man kjøper produktene så er det de som fører produktene som ligger i pakken som får fortjenesten, minus noen prosenter til denne siden for håndteringen og markedsføringen.

Kanskje litt vanskelig forklart, men håper dere skjønte tegningen...?

På den måten blir det mye enklere for nye medlemmer og noobs å kjøpe de beste produktene til sitt formål. Sammtidig så slipper de og forholde seg til flere forskjellige butikker.

Edited by Bjerknez

Share this post


Link to post
Share on other sites
Ad|oS

Tanken er god, men er noe som er problematisk. Divine vil jo trolig få full score, og dermed havne i pakken med topp produkter. Altså anbefales denne, selv om den ikke er realistisk for de fleste. Man må da ha mulighet til å legge inn en prisbarriere som produktene må under for å unngå slik. Kunne kanskje vært en tanke at et visst antall personer måtte ha gitt kommentar før produktet ble tatt med i vurderingen.

Et annet moment er det at produktene kan komme fra flere forhandlere og dermed ikke være aktuelle. Et produkt er kanskje ikke verdt å kjøpe ene og alene fra en forhandler, med hensyn til frakt, selv om det er bra.

Tror nok heller nettbutikkene skulle laget en bra pakke for ulike prisnivå. Altså det aller mest grunnleggende i en pakke, og mer og mer tillegg i de ulike pakkene. Dette hadde nok kunnet spart forumet for mye spørsmål angående produktvalg. Vet Ketil har vært inne på tanken, så håper det blir gjennomført

Share this post


Link to post
Share on other sites
Bjerknez

Joda... jeg ser jo at det også kan by på litt problemer...

Men som du sier, så hadde det jo vært kannon hvis feks. scandicshine/Godkjemi/autobahn Bilpleie/swissvax etc etc la inn såkalte pakkeløsninger her i forumet hvor man blir linket direkte til dems side ved klikk på "kjøp"...

Joda.. man kan jo like godt gå til siden dems selv og bestille, men da får man liksom samlet alt på ett sted, sammtidig som om dem blir markedsført på en helt annen måte.

Ved at detailersclub da får en viss prosent av "kaka" skulle vel kanskje også dekke de evt. utgiftene dette ville medføre sån i startsfasen (hvis det koster noe i det hele tatt)

Men kravet bør vel være at man er registrert betalende bedrift på denne siden.

Man får liksom intigrert alt på en måte, sammtidig som også detailersclub vil få flere klikk og vil bli sett på som mer seriøs, da flere kjente bedrifter registrerer seg på siden ...

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

Informasjon

© Detailers Club Norway AS 2007-2018

Sosialt

Om oss

Her finner man det meste man lurer på innen bilpleie. Alt fra vask til polering på hvordan du skal få din bil til å bli så blank som mulig

×
×
  • Create New...