EspenHamre

Blå Scholl som lugger etter vask!

Hei.

Scholl var jo en drømm når de ble brukt første gangen, men nå etter vask så lugger den blå noe så jævlig.

Hjelper faktisk på å tilte den litt, men det blir jo bare hologrammer av hele lugginga.. Hva kan hjelpe på?

0

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Er den helt tørr?

0

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Gjorde mitt beste for å få den tørr, to timer i tørkeskap etterfulgt av noen omganger med full guffe på Flex.

Kan det bli slik av litt fukt ?

0

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Jeg har ikke noe problem med fuktige pads i allefall. Jeg pleier ofte å bruke litt vann når jeg polerer likevel. Pluss at jeg vasker padsene ofte under bruk. Er det samme bilen du bruker den på som sist da?

0

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Ja, fra Megiuars har det såfall gått greit med fuktig pad. Har i likhet med deg fukta dem selv med QD..

Men dette lugga noe jævlig..

Holder på med en Golf GTI... A4en er ferdig, om det var den du tenkte på.. Fikk ikke tatt noe særlig med bilder av den, men den står nå her så skal få ut bilder av resultatet :)

0

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Jeg bare tenkte på at hvis du begynte på en annen bil etter at paden var vaska så kan det jo være lakken på den bilen som er problemet :)

0

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

"sticky" lakk?

0

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Prøve en Meguiar's pad på Golf kanskje, og se om det virkelig er Scholl-paden som er problemet. Eventuelt kan du fukte Schollpaden i springen så den er jevnt våt. Men tror egentlig ikke at ujevn fuktighet skal ha så mye å si når du får kjørt noe omdreininger.

0

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Mange gode forslag her.. Jeg tror neppe det er pad'en som er "problemet" men heller lakken utifra at du har brukt den før, da som ny vel og merke uten å ha noen problem med den.. Det at den er litt fuktig gjør bare at den glir bedre noe som i utgangspunktet skulle motvirke lugge effekten..

Turtall etter du har spredd polish kan også ha noe å si, f.eks hvis du sprer på for store områder med enkelte polisher så kan du oppleve at polishen tørker før panelet får noe temperatur(gjennom turtall), noe som igjen kan føre til at det oppleves som det lugger noe.. Har du prøvd på mindre områder kanskje?

0

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Har prøvd mer krem, mindre område ol.

Ta taket feks. sprer to erter krem over 30x30cm ca, sprer på 1000rpm og stiller opp til ca 2000rpm for polering.

Det lugger allerede ved spredning, men lugger mindre på 2000.. Får det av og til under kontroll.. enkelte paneler går OK!

0

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Har prøvd mer krem, mindre område ol.

Ta taket feks. sprer to erter krem over 30x30cm ca, sprer på 1000rpm og stiller opp til ca 2000rpm for polering.

Det lugger allerede ved spredning, men lugger mindre på 2000.. Får det av og til under kontroll.. enkelte paneler går OK!

Prøv å legge litt mer vekt på maskinen og tilt den bittelitt.

0

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Prøv å legge litt mer vekt på maskinen og tilt den bittelitt.

Hjelper å tilte, men for mye press gjør det værre.. Må finne en ting imellom og en svak tilt så går det greit

0

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!


Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.


Logg inn nå

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    Ingen innloggede medlemmer aktive