Soeyland

Sentral lås problem på bmw E36

Okey!

Houston we have a problem!

Driver å diller med bilen om dagen og har et problem jeg håper noen her inne kanskje har vært borti før. Har en Bmw E36 98mod med fjernstyrt sentral lås.

Når jeg kjøpte bilen var det med en stor defa alarm, men pga noe hyling på et kjøpesenter måtte jeg klippe alarmen og senere rev jeg ut boksen og kasta i søppla. DA tror jeg at den fjernstyrte sentral låsen på sjåfør døren sluttet å virke ( ikke 100% om det var når jeg dro den ut )

Så her om dagen fikk jeg ikke åpnet døren med nøkkelen heller så nå er det såpass tungvindt å åpne bilen at jeg prøver å fikse problemet.

Noen som har vært borti slik defa alarm eller hatt samme problem? Slik jeg tenker er det en ledning så kanskje er klippet for å kobles inn i denne defa boksen og nå er det brudd på den. har fulgt litt kabler uten hell idag. Kan også nevnes at fjernstyringen funker på de andre dørene og vist jeg trykker ned låsetappen på sjåfør siden så låses det også.

Setter STOR pris på hjelp her. Bor på Lillehammer så vist det er noen i nærheten så vanker det en flaske vin eller en liten boks med voks vist noen vil hjelpe meg.

Samme visst noen har en god ide som fungerer. default_cool.png

Endret av ///Chris
0

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Okey!

Houston we have a problem!

Driver å diller med bilen om dagen og har et problem jeg håper noen her inne kanskje har vært borti før. Har en Bmw E36 98mod med fjernstyrt sentral lås.

Når jeg kjøpte bilen var det med en stor defa alarm, men pga noe hyling på et kjøpesenter måtte jeg klippe alarmen og senere rev jeg ut boksen og kasta i søppla. DA tror jeg at den fjernstyrte sentral låsen på sjåfør døren sluttet å virke ( ikke 100% om det var når jeg dro den ut )

Så her om dagen fikk jeg ikke åpnet døren med nøkkelen heller så nå er det såpass tungvindt å åpne bilen at jeg prøver å fikse problemet.

Noen som har vært borti slik defa alarm eller hatt samme problem? Slik jeg tenker er det en ledning så kanskje er klippet for å kobles inn i denne defa boksen og nå er det brudd på den. har fulgt litt kabler uten hell idag. Kan også nevnes at fjernstyringen funker på de andre dørene og vist jeg trykker ned låsetappen på sjåfør siden så låses det også.

Setter STOR pris på hjelp her. Bor på Lillehammer så vist det er noen i nærheten så vanker det en flaske vin eller en liten boks med voks vist noen vil hjelpe meg.

Samme visst noen har en god ide som fungerer. default_cool.png

Har drevet en del på E34/E36 siste tiden, og det skal gå 3 ledninger fra døra og inn om jeg ikke tar feil? Som kun er til sentrallåsen (dersom du ikke har elektrisk vinduer, noe jeg antar du har). Da skal en ledning til jording, en til styreenhet som sier ifra om de andre dørene skal låses eller ei, og en til strøm. Den som går til styreenheten skal også gjennom DEFA boksen, da kresten blir brutt uten nøkkel, går også alarmen. Hvorvidt dette er standard tør jeg ikke love.

0

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Har drevet en del på E34/E36 siste tiden, og det skal gå 3 ledninger fra døra og inn om jeg ikke tar feil? Som kun er til sentrallåsen (dersom du ikke har elektrisk vinduer, noe jeg antar du har). Da skal en ledning til jording, en til styreenhet som sier ifra om de andre dørene skal låses eller ei, og en til strøm. Den som går til styreenheten skal også gjennom DEFA boksen, da kresten blir brutt uten nøkkel, går også alarmen. Hvorvidt dette er standard tør jeg ikke love.

Så da er det godt mulig at når jeg har røsket ut defa alarmen og kontaktene bare henger i lufta så er det brutt :)? bare koble sammen ledningene med samme farge helt til det funker da :P?

0

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Jeg hadde samme problem på en Mercedes når jeg koblet ut Defa alarmen. Hvis jeg husker riktig var det to ledninger som måtte kobles sammen for at bilen skulle starte (pga startsperre i Defaen) og to ledninger som måtte kobles sammen for å få sentrallåsen til å fungere.

Vet ikke hvordan Defa alarm du har, men tipper du finner litt info her f.eks.: http://www.defa.com/doc/InstallationManualx800series.PDF

0

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Så da er det godt mulig at når jeg har røsket ut defa alarmen og kontaktene bare henger i lufta så er det brutt :)? bare koble sammen ledningene med samme farge helt til det funker da :P?

Kan være så enkelt som så! For DEFA boksen, er bare et "mellomledd" for å holde kontroll på dørene, slik at da man fjerner DEFA boksen, er det igrunn bare å lodde sammen ledningene igjen.

0

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Er fikset :) Fulgte ledningene, men var mye rart jeg møtte på :P Men var 2x ledninger så måtte kobles sammen igjen.

Takker for hjelpen default_cool.png

0

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

ååå så flinke gutt :D :D

0

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

ååå så flinke gutt :D :D

Yees. Eg e ganske så goe å ganske så krye :)

0

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Det henne jo du glimte t :P

Va jo bra det ordna seg :)

0

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!


Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.


Logg inn nå

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    Ingen innloggede medlemmer aktive