Jump to content
meggguiars

hologram

Recommended Posts

meggguiars

Polerte en 2005 X3 sort. Lakken var veldig lite velholdt. Typisk vask 1 gang hvert halv år.. Så jeg avfettet, clayet, lakkrenset og seale't den. Jeg brukte 123 serien til megs. Med tech waxen tilslutt. Jeg kjørte med en flex vrg 3401 maskin.. Etter jeg var ferdig var det helt utrolig mye hologramer på.. Har prøvd å søke litt fram hva som er bra osv. Innpå forumet. Men hva anbefaler folket?? Helst noe som er litt tidsbesparende og ikke koster en formue.. OG Evt. Hva pads som er å anbefale.. Skal over til proff serien nå.. Har gått til innkjøp og alt.. Vil det spille noen rolle?

TAKK PÅ FORHÅND:-)

Share this post


Link to post
Share on other sites
ØHN

Sikker på at det ikke blir borte hvis du kjører et par runder til? Bilder?

Share this post


Link to post
Share on other sites
Essiek

Hvis det er hologrammer (og ikke marring etc fra claye-runden) så vil 3M Ultra Fina SE (DA eller roterende) med 3M blå pad ta det tenker jeg. Hvis det er "surprises" fra claye-runden (claying under 10-12 grader er ikke å anbefale, hvis man ikke har tenkt å gå over med produkter som har cut i seg etterpå - noe DC 1-2-3 serien ikke har) så må du kjøre på med produkter med litt cut i seg - f.eks MG #205 / #83 / D151.

Share this post


Link to post
Share on other sites
meggguiars

ja , jeg bruker megs 123 deep crystal. Men skal gå over til proff serien hvor det er litt mer cut. Men du mener at hvis jeg gjør det så vil det fjerne hologramer? Vil du og få fjernet større skraper da? Tilogmed med flex maskinen? Tenkte jeg skulle kjøpe en roterende og.

Clayet bilen ute i ca. 8 grader. Så kanskje ikke så heldig akkuratt der. Men det funker hvis jeg bruker noe med mer cut? takk for produkt anbefalingene. Bare å fyre på mer hvis dere vet om noe. Er innpå forumet med mobilen så hvis det er mye skrive feil så er det

Ta

Takk for

mobilen sin feil og ikke meg! Hehe, er på ferie og dama klikker når jeg er innpå forumet.. Derfor jeg sniker litt når hu har sovnet..

Share this post


Link to post
Share on other sites
ØHN

Hehe, er på ferie og dama klikker når jeg er innpå forumet.. Derfor jeg sniker litt når hu har sovnet..

Med mindre du er på andre siden av kloden, legger hun seg tidlig ;)

Proffe produkter gir nok et bedre resultat. Jeg bruker Meguiar's. Mange her inne sverger til 3M, og en del til Sholl. Meguiar's har pader av høy kvalitet som holder lenge.

Jeg hadde kjøpt:

Poleringsmiddel:

Meguiar's Mirror Glaze #105 og #205

Pad:

Meguiar's finishpad (brunbeige), poleringspad (gul) og cutpad (burgunder)

En skal klare de aller fleste typer lakk med det utstyret.

Share this post


Link to post
Share on other sites
truhaa

Type pads brukte du da?

lakken der er ganske bløt mener jeg, tok en slik med DA maskin og da var det bløt pad og lett korrigerende middel (XMT 1) så ikke noe til kjørespor da... så vil vel teste med en bløt pad og polish (2) for å se hva den gjør alt rense igjen (1) eller vente på feks scholl s30 etc ;)

Share this post


Link to post
Share on other sites
meggguiars

ok, jeg har brukt meguiars luxury pad eller hva den heter. kosta 299,-. helt lys. Men jeg har bestilt inn noe fra proff serien. husker ikke alt, men ivertfall 105. Skal få bestilt inn 205'n og. Får jeg kjøpt pads'a på bilxtra? vett du det?

Hva syns dere forresten om sealeren fra proffserien? polymer sealent eller noe sånt? liker ikke så godt nxt gen tech voksen. Noen andre aio'r som dere vil anbefale?

kos dere hjemme i kalde norge;-)

Share this post


Link to post
Share on other sites
truhaa

Meguiars MG21, men den er ingen AIO, den jeg personlig liker best av AIOer er enten Duragloss 101 eller 105, 101 bla renser knallbra og holder lenge, Duragloss 105 renser mindre men skal holde seg litt lengre, hvor stor forskjell det er mht holdbarhet kan jeg ikke si hverken fra eller til.....

Share this post


Link to post
Share on other sites
meggguiars

ok, kanskje jeg skal bestille inn en duragoss 101 da.. tror jeg skal kjøre på med litt av alt.. hehe.. skal og polere en mustang med en kompis neste uke. Rød, eldre modell..er det bare å kjøre på? slik jeg har sjønt det så har vel den ganske myk lakk? eller har jeg helt missforstått nå? hehe.. henger innpå forumet 24/7..

Edited by meggguiars

Share this post


Link to post
Share on other sites
truhaa

Mustang rød, uten klarlakk?.... da bør du bruke en rens først for å fjerne død lakk, Autorange Paintcleaner sammen med DAn til flex og med en bløt plad har jeg tro på

Autorange Paint Cleaner

så kan du legge feks Duragloss 105 over ( den finner du her ) la det herde noen timer (gjerne 24 timer) så har du denne HER over i 2 lag, så kan eier sikle hele vinteren på bilen sin i garasjen ;)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

Informasjon

© Detailers Club Norway AS 2007-2018

Sosialt

Om oss

Her finner man det meste man lurer på innen bilpleie. Alt fra vask til polering på hvordan du skal få din bil til å bli så blank som mulig

×
×
  • Create New...