gxi

Bakplate gjengedimmensjon

Er gjengedimmensjonen på roterende maskiner i noen grad standard eller risikerer jeg at en bakplate kjøpt for èn maskin ikke fungerer på en annen?

Greia er at jeg har en Best Tools-maskin som jeg kjøpte for ca. ingenting i et impulskjøp på tilbud i en lokal butikk da forrige maskin døde etter å ha tatt de første panelene på en bil. Den fungerer ganske greit såvidt jeg kan se, og har derfor ikke planer om å bytte den ut inntil videre (hører Best Tools-maskiner har en generell tendens til å dø etter en viss tid..). Jeg trenger en bakplate til den, da det som fulgte med var selvsagt en svær sak som er umulig å bruke og som krever ubrukelige hetter. Skylvelæra mi sier 14mm på gjengene. Vil typiske bakplater som er å få kjøpt passe her? Og når denne maskinen dør, så må jeg ha en ny, og da håper jeg å ikke ha kjøpt bakplater til flere ganger hva maskinen koster og måtte kaste disse sammen med maskinen.

0

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

M14 gjenger er standard på maskiner solgt i Europa, så lenge du har planer om å kjøpe din neste maskin i Norge eller Europa så kan du benytte samme bakplate.

0

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Det er enten M14 (evt M14x2 som noen nettsteder sier) (som kbaskim sier) eller 5/8 (typisk i USA). Det finnes også overganger mellom disse

0

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!


Registrer ny konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.


Logg inn nå

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    Ingen innloggede medlemmer aktive