Jump to content
Sign in to follow this  
kris1986

REVIEW: Poorboys Nattys red

Recommended Posts

kris1986

Siden bilen min har vært på kosmetisk oppretting så har jeg lånt Focusen til bror siden han drakk øl på stranda noen mil "nedafor" mao Kreta. Siden han ikke er helt en wax-man tenkte jeg at jeg skulle koste på han ett lag med voks og ett lag med spraysealer på "førden" som han har, Panther Black til og med, en av de peneste lakktypene på markedet etter min mening. Siden det var full sol ute tenkte jeg at sort bil blir hisides varm og da kunne mitt eksemplar av Natty's være til hjelp! Bilen ble jo da vasket på en ekte detailer-verdig måte først og tørket helt tørr før voks ble lagt på.

1) La på Natty's med en Meguiars applicator av skum i vanlige (da altså tynne) lag.

2) Voksen lå på den glovarme bilen helt til jeg hadde påført voks på alle paneler (sølte også litt på ubehandlede lister)

3) Tørket av med en microfiberklut

Resultatet jeg fikk var at jeg så at bilen ble mer "glosy", det så jeg faktisk en ganske grei forskjell på. Så kommer spørsmålet om hvordan det var å fjerne voksen fra bilen? Jo, det gikk faktisk veldig greit! Men kunne se noen rester fra oljer fra voksen, så hentet frem en quck detailer som jeg fuktet kluten litt med, og da gikk ting enda lettere, samt at lister ikke lot seg smitte, mulig listene på den bilen ikke var like følsomme som noen andre, men fint ble det!

Jeg kan gjerne anbefale voksen, den er glatt så vannet sheeter bra, samt den beader flott hvis man spruter vann på den i dråpeform. Den har også en ganske bra holdbarhet, noe jeg ærlig talt ikke hadde trodd for en så billig voks som kan brukes direkte i solen. Så for den prisen vil jeg anbefale den voksen, spesielt hvis man skal ta en kjapp "lukusvask" for en bekjent eller hvis man ser at bilen trenger ett lag eller tre ekstra ;) Fåes kjøpt på autobahn bilpleie og blankbil (tror jeg... hehe...) :D

Tillegg:

Holdbarhet - siden den røde varianten var testet på "the biggest wax test ever" så vil jeg ikke påstå noe, men siden den hvite og blå varianten holdt like lenge som bla.a Swissvax og Zymol så kan jeg nesten garantere flott holdbarhetstid. Siden jeg teset alt mulig på boraen var ikke voksen på i "mer enn" to måneder, og den fungerte veldig bra hele tiden. Legger ved listen over voksene som holdt i over ett halvt år, så dere ser det selv

Autoglym Hi Def

Collinite 915 Marque D'Elegance

Nattys White & Blue

RaceGlaze 55

Swissvax Divine, Mystery, BoS and Concourso

Victoria Concours

***** Vintage and Glasur

http://www.detailingworld.co.uk/forum/showthread.php?t=76435&page=26

Løp og kjøp :D

Kristoffer

Share this post


Link to post
Share on other sites
Essiek

x2

Har Blue og venter på White (hos Posten nå). Blue er mer "snazent" på mørke farger dog - Red er visstnok mer myntet mot lysere lakk. Men Blue popper fint min egen polar blå lakk (ganske lys egentlig - 3 lag nå, la på et lag til i går)

Kan nevne at jeg også la på i sola i går (dvs halve bilen kom i sola etterhvert). Var litt hardere å buffe av den delen (jeg brukte ikke QD) - men ikke noe pes akkurat.

Edited by EssieK

Share this post


Link to post
Share on other sites
Janko

X3 brukte red på min blå bil jeg,,, syns det funket knall.. og tatt ett strøk i sola... gikk fint fint..

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

Informasjon

© Detailers Club Norway AS 2007-2018

Sosialt

Om oss

Her finner man det meste man lurer på innen bilpleie. Alt fra vask til polering på hvordan du skal få din bil til å bli så blank som mulig

×
×
  • Create New...