Gå til innhold

Nybilforsegling


Helt grei Sørlending

Recommended Posts

Helt grei Sørlending

Etter en heller middels opplevelse av Drop-off behandling utført ifm nybilklargjøring av forrige bil har jeg begynt å se etter gode alternativer ifm ny e-tron som leveres i høst. Ønsker i utgangspunktet en holdbar forsegling som forenkler vedlikeholdet. Kan muligens utføres som kombinert nybilklargjøring, men det må jeg diskutere forhandler først. 
 

Drop off var fin første vinteren, men etter det var det håpløst å få nedre paneler fine (selv med full pakke med kjemi, hverken kaldavfetting, surfex, skumkanon eller rustpartikkelfjerner gjorde nytten) og etter hvert var all vannavstøtende effekt borte også. Firmaet som la det anbefalte clay-hanske for å fjerne urenhetene, men da ble jo bilen full av smågrupper også. 
 

Hvilken forsegling anbefales, og har noen tips til hvem på Sørlandet (Kristiansand) som kan utføre dette? Bør en også vurdere folie bak hjulbuer og andre utsatte steder? Fikk lagt på bakfangeren på nåværende bil, men den var så tykk og stygt lagt at det egentlig ikke fristet til gjentagelse, men om det finnes gode produkter som også holder seg blanke er det jo kanskje en lur ting (eller bør en heller polere opp igjen lakken etter en stund og legge ny forsegling?) 

Lenke til innlegg
Del på andre sider
Andreas Winter

Kan tenke meg Drop off ikke var helt maks. Jeg ville heller gått til noen som legger en solid coating, som Gtechniq csl eller lignende (det fins mange gode merker, og mye er likt). Dessverre er ingen coating en såkalt Magic bullet. Den vil ikke vare evig. Men å få et par års holdbarhet skulle være innafor, spesielt om du frisker opp med eksempelvis Gtechniq C2v3. 

 

Under forumseksjonen Markedsplassen kan du kikke inn på Jobb ønskes utført og både poste dine ønsker samt se hvor landets detailere holder til - https://www.detailersclub.no/forums/forum/56-jobb-ønskes-utført/

 

Det er ikke så dumt å få lagt en god folie, men kanskje skvettlapper også kan være løsningen? Disse må ofte bestilles ekstra. 

Lenke til innlegg
Del på andre sider

Bli med i samtalen

Du kan poste nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, Logg inn nå for å poste med din egen konto.

Gjest
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn innhold med formatering.   Fjern formatering

  Only 75 emoji are allowed.

×   Din link har automatisk blitt innebygd.   Vis som link i stede for

×   Tidligere innhold har blitt gjenopprettet.   Fjern innhold

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    Ingen innloggede medlemmer aktive

×
×
  • Opprett ny...