Jump to content
Sign in to follow this  
Helt grei Sørlending

Nybilforsegling

Recommended Posts

Helt grei Sørlending

Etter en heller middels opplevelse av Drop-off behandling utført ifm nybilklargjøring av forrige bil har jeg begynt å se etter gode alternativer ifm ny e-tron som leveres i høst. Ønsker i utgangspunktet en holdbar forsegling som forenkler vedlikeholdet. Kan muligens utføres som kombinert nybilklargjøring, men det må jeg diskutere forhandler først. 
 

Drop off var fin første vinteren, men etter det var det håpløst å få nedre paneler fine (selv med full pakke med kjemi, hverken kaldavfetting, surfex, skumkanon eller rustpartikkelfjerner gjorde nytten) og etter hvert var all vannavstøtende effekt borte også. Firmaet som la det anbefalte clay-hanske for å fjerne urenhetene, men da ble jo bilen full av smågrupper også. 
 

Hvilken forsegling anbefales, og har noen tips til hvem på Sørlandet (Kristiansand) som kan utføre dette? Bør en også vurdere folie bak hjulbuer og andre utsatte steder? Fikk lagt på bakfangeren på nåværende bil, men den var så tykk og stygt lagt at det egentlig ikke fristet til gjentagelse, men om det finnes gode produkter som også holder seg blanke er det jo kanskje en lur ting (eller bør en heller polere opp igjen lakken etter en stund og legge ny forsegling?) 

Share this post


Link to post
Share on other sites
Andreas Winter

Kan tenke meg Drop off ikke var helt maks. Jeg ville heller gått til noen som legger en solid coating, som Gtechniq csl eller lignende (det fins mange gode merker, og mye er likt). Dessverre er ingen coating en såkalt Magic bullet. Den vil ikke vare evig. Men å få et par års holdbarhet skulle være innafor, spesielt om du frisker opp med eksempelvis Gtechniq C2v3. 

 

Under forumseksjonen Markedsplassen kan du kikke inn på Jobb ønskes utført og både poste dine ønsker samt se hvor landets detailere holder til - https://www.detailersclub.no/forums/forum/56-jobb-ønskes-utført/

 

Det er ikke så dumt å få lagt en god folie, men kanskje skvettlapper også kan være løsningen? Disse må ofte bestilles ekstra. 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

Informasjon

© Detailers Club Norway AS 2007-2018

Sosialt

Om oss

Her finner man det meste man lurer på innen bilpleie. Alt fra vask til polering på hvordan du skal få din bil til å bli så blank som mulig

×
×
  • Create New...