Gå til innhold

Tips til keramisk lakkforsegling:)


Nybegynner41

Recommended Posts

Nybegynner41

Heisann:)

Jeg har i mange år brukt Autoglym sine produkter. Det vil si vask med Autoglym Shampoo Conditioner, etterfulgt av Autoglym rapid aqua wax. En gang i halvåret polerer jeg med super resin polish og går over med extra gloss protection.

Jeg har nå kjøpt ny bil og har blitt anbefalt keramisk lakkforsegling. Dette er litt ukjent territorium for meg, så derfor ble jeg medlem her.

Jeg tok kontakt med bilpleiekongen.no. Der ble jeg anbefalt å utføre lakkforseglingen selv ved å benytte meg av denne fremgangsmåten:

1. Vaske bilen med Autoglym Bilshampoo

3. Maskinpolere med Pad king polish (https://bilpleiekongen.no/produkt/padking-polish-medium-cut/?fbclid=IwAR2Ed4fO8B1WUaYiA1YjsVP8IEYLbQ2BSk5O-pD4mSGg_nWakygoDEKRmBQ)

4. Wipedown med denne: https://bilpleiekongen.no/produkt/washking-paint-inspection/?fbclid=IwAR1vCyVuSLa9zg9QklWo6Ng1ADGSceKy2ewObtGBFeraUaSlL8ljBRuWJyw

5. Legge på CQuartz lite. (https://bilpleiekongen.no/produkt/carpro-cquartz-lite/?fbclid=IwAR21xDI08dRWqEo_Xb5Qbps4qZdlRmLtSLzrp2Y3cofW_9RPZvSXvUSAA4A)

 

Før jeg tok kontakt med bilpleiekongen hadde jeg vurdert keramisk lakkforsegling hos elvebyen bilpleie. (https://www.elvebyenbilpleie.no/lakkbeskyttelse#gull)

 

Etter å ha tenkt litt på det en ukes tid vurderer jeg sterkt å gå for det bilpleiekongen anbefaler. Er det noen her som har noen tanker/innspill/anbefalinger?

 

På forhånd takk:)

 

Lenke til innlegg
Del på andre sider

Har kun lagt en type coating selv, men mye ulik voks og sealer. Coatingen har jeg imidlertid lagt på 2 biler hvor en venn som ikke har peiling på slikt la på sin egen etter 5 min gjennomgang av oppskrift (som ligger på butikkens side). Britemax Amethyst er veldig fin å jobbe med, ulik en del andre coatingen har du god tid når du jobber med den. Et og et panel om gangen og du kan ikke gjøre skade. Gir svært fin overflate etterpå. Denne får du hos blankbil.no. Du får også en utrolig god service med oppfølging (til alle døgnets tider) om du lurer på noe. Dette er også en relativt rimelig coating som holder til 2 lag på 2 mellomstore biler. Coatet 2 V90 2 lag og hadde fremdeles litt til overs.
Ser enkelte har opplevd litt knot med cquartz, om dette er tilfeldig kan jeg ikke uttale meg om. Amethyst er min anbefaling.

  • Liker 1

Min Produktlogg   Bilpleielogg                                                                                              [twitter]samfunnspsyk[/twitter]
 
2013 BMW 525d XDrive

2013 Ford S-Max 2.0 Titanium S
2012 Ford Fiesta 1.25
2011 Mazda 6
2006 Mervedes E 320 CDI Avantgarde
1999 Volvo V70 2.0LT

Lenke til innlegg
Del på andre sider

Bli med i samtalen

Du kan poste nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, Logg inn nå for å poste med din egen konto.

Gjest
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn innhold med formatering.   Fjern formatering

  Only 75 emoji are allowed.

×   Din link har automatisk blitt innebygd.   Vis som link i stede for

×   Tidligere innhold har blitt gjenopprettet.   Fjern innhold

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    Ingen innloggede medlemmer aktive

×
×
  • Opprett ny...