Gå til innhold
magnusalex

Får Ikke Bort Rester/roser Etter Voksing

Recommended Posts

magnusalex

Hei!

Jeg sliter litt med å få en "perfekt" finish på bilen. Har nå vasket, polert og vokset bilen. Alle produktene er fra Meguiars. Uansett hvordan jeg prøver, får jeg ikke bort alle "restene" av voksen! Det vil si, jeg har blitt fornøyd med resultatet - vaskestriper osv. er borte. Men hver gang jeg vokser, er det akkurat som om de er tilbake igjen. Blir slike "roser" der jeg har tørket vekk produktene. Synes kun i dagslys og sol, ikke på kvelden eller i kunstig lys.

Håper dette forklarer hva jeg mener... Er det noen som har noen tips? Tusen takk! :)

Endret av magnusalex

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
truhaa

hva fra Meguiars benytter du?

Tørker du av med mikrofiber? hvilken type?

Roser = swirls? sirkulære riper?

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
magnusalex

Lakkrens og polering gjorde et meguiars senter for meg, så hvilke produkter de brukte vet jeg ikke.

Som voks har jeg prøvd med NXT Tech Wax, og i går ettermiddag prøvde jeg Gold Glass. Samme resultatet på begge.

Tørker av med Mequiars mikrofiber, de med en gullkant i silke.

Er swirls jeg mener ja. Men det virker ikke som om de er en del av lakken, det ser mer ut som om de er i voksen.

Endret av magnusalex

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
truhaa

Enten er det da micromarring (små riper i sirkel) etter at poleringsmiddelet ikke er brutt bra nok ned eller så linter Microfiber kluten din (slipper små tråder) Sjekk der du ser "ripene" etter at du har tørket bilen med Microfiber kluten med fingeren din dra den over området lett og se om de blir borte da, blir de borte er det Microfiber klutens skyld, husk også å vaske den i maskin på 40c med milo, kan hjelpe det også. (alternativ er 60c, men ikke bestandig de tåler det, men det har funket greit for meg her, vet også noen koker klutene om de linter, men det har jeg ikke testet selv)

Om bilen din har vært på et meguiars senter og blitt polert, har de sikkert lagt på Meguiar's 21 til slutt, om dette ikke er så lenge siden trenger du ikke å gå over bilen med noe annet en en quickdetailer og Microfiber, MG21 holder en god stund. om du legger noe på bilen kan du uansett benytte noe som ikke har rens i seg, selv om NXTn har bare litt rens, trenger du ofte ikke benytte det. Gold class er nok mer riktig vil jeg tro, mener den ikke har rens i seg.

Pass også på at pads er rene før påføring, samt at du lar nxt tech waxn/gc tørke skikkelig før du fjerner den. bruk lette bevegelser emd mfn, ikke gni for hardt, om du må jobbe hardt for å fjerne, har du mulignes lagt på for mye produkt, det skal legges på tynt...

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
magnusalex

Først og fremst: Tusen takk for et strålende svar!

Bilen står hjemme nå, og jeg er på jobb. Skal sjekke med fingeren når jeg kommer hjem. NXT voksen ble slik før jeg hadde den inne for polering, Gold Class er den jeg har prøvd nå etterpå (etter anbefaling av de som polerte).

Kommer med oppdatering i tråden så fort jeg har sjekket micromarring/lintingen. Klutene er brukt 2 ganger med en 40c vask uten såpe i mellomtiden. Padsene var nye.

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Registrer ny konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    Ingen innloggede medlemmer aktive

Informasjon

© Detailers Club Norway AS 2007-2018

Sosialt

Om oss

Her finner man det meste man lurer på innen bilpleie. Alt fra vask til polering på hvordan du skal få din bil til å bli så blank som mulig

×