Jump to content
Sign in to follow this  
Ad|oS

MG Tech Wax 2.0 + MG #16

Recommended Posts

Ad|oS

Har akkurat gitt bilen en liten shining, og har lagt på et lag med MG Tech Wax 2.0. Da denne er syntetisk fungerer vel den som en sealer, og derfor ville det vel blitt bra med MG #16 oppå dette igjen, for å få litt mer liv i lakken!?

Har fått med meg at Tech Wax'en bør ha 24timers herding før man legger på et nytt lag. Nå er det slik at bilen må ut på veien igjen i morgen mellom 9 og 12, så da blir det ikke tid nok til å la den få skikkelig herding. Bør jeg da bare la det holde med det ene laget, eller kan jeg legge på et lag med #16 ca 3timer etter jeg tok av Tech waxen og likevel få den til å sette seg?

Et annet alternativ er å vente til i morgen tidlig før jeg legger på #16 slik at Tech waxen hvertfall får 8-12 timers herding før jeg legger på et nytt lag. Ulempen med dette er at bilen da skal rett ut på veien igjen, men det er meldt opphold inntil midnatt igjen.

Og for å sette et par forutsetninger: Bilen MÅ ut på veien i morgen, den kan ikke bli stående. Den står under tak nå, men vil ikke kunne stå under tak etter i morgen tidlig når jeg drar

Share this post


Link to post
Share on other sites
General Lee

Legg på ett lag #16 imorra tidlig etter du har tørka av evt. dugg, så får den noen timer herding i morgensola før du kjører.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Arne

Kan hende jeg husker feil men mener at #16 puster siden den ikke er syntetisk og da trenger ikke du vente fult ut 24 timer.

Share this post


Link to post
Share on other sites
truhaa

Ta på MG 16 i morgen, carnauba har ikke samme behover for å herde som en syntetisk sealer, om du legger MG16 på etter 2-3 timer forstyrrer du bare herdeprosessen på sealeren, da kunne du like godt lagt på to lag med MG16 i kveld og så var du ferdig :) MG16 ser knall nok ut den ;)

Share this post


Link to post
Share on other sites
Ad|oS

Valgte å bruke en sealer fordi jeg tenkte den holder lengre enn en carnuba voks, men kan huske nå at jeg har lest at #16 har veldig lang levetid. Da lærte jeg noe til neste gang hehe

Med tanke på herdetid, gjelder det frem til man begynner å kjøre, eller til man utsetter bilen for "elementene", som regn osv?

Share this post


Link to post
Share on other sites
Mad_K

Herdetid= fram til "elementene" :) Så kommer spørsmålet; er fartsvind et element? :D

Edited by madskh

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

Informasjon

© Detailers Club Norway AS 2007-2018

Sosialt

Om oss

Her finner man det meste man lurer på innen bilpleie. Alt fra vask til polering på hvordan du skal få din bil til å bli så blank som mulig

×
×
  • Create New...