Gå til innhold
M.J.

Første test med roterende

Recommended Posts

M.J.    0
M.J.

Hei! Prøvde roterende maskin for første gang i dag, og må si at det gikk ganske greit. Har selvfølgelig endel og lære da.

Forsøkskaninen ble min British racing green Mazda Mx5. Prøvde først s40 og hvit sonus pad, som tok ca 90% av swirls. Er mye små rds i lakken også, så jeg gikk på med SIP på hvit sonus. Det tok alt av swirsl, men fortsatt noen rds igjen. Når jeg gikk over med IPA var det noe "tungt" og jeg mått buffe litt etterpå. Er dette normalt? Jeg tror nemlig at jeg ikke har brutt ned produktene godt nok. Tenkte å prøve Sip på gul pute og med mere lys, så det er litt lettere og se. Produktet skal bli helt klart når det er skikkelig brutt ned?

Dette var første gang, og mye må læres, men det ble alikevel 10x bedre enn det var. :) Moro dette her, bare synd det tar litt tid (er ikke så tålmodig) Fortsetter i helgen eller neste uke, og så blir det vel en Show&Shine når jeg er ferdig.

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Registrer ny konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå


  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    Ingen innloggede medlemmer aktive

Informasjon

© Detailers Club Norway AS 2007-2017

Sosialt

Om oss

Her tar vi for oss det meste innen bilpleie. Alt fra vask til polering på hvordan du skal få din bil til å bli så blank som mulig

×