Gå til innhold
truhaa

Scandicshine GRAND opening Fredrikstad

Recommended Posts

truhaa

27. August braker det løs med en skikkelig åpningsfest når Scandicshine åpner bilpleiebutikk nr 2 i Norge! aka www.bilpleiebutikken.no

 

Scandicshine er en av de eldste nettbutikkene vi har i Norge som tok Detailing og riktig bilhold dønn seriøst, derfor har de en unik posisjon på det Norske markedet. De er kjent av både de som har bikka helt over innen bilpleie, samt de som er ferske innen feltet, og som googler bilpleie over en lav sko.. Bortimot ALLE har eller vil befinne seg en time eller flere inne på Scandicshine.no..

 

Nettbutikk er gull det, men det å ta og føle på ting er ofte noe som ligger i naturen til oss mennesker. Vi har nok vent oss av med mye av "ta og føle på" etterhvert, men fortsatt er det behagelig å holde en maskin i nevene, bevege den sakte i lufta og lage en svak imitasjon av maskinlyd, eller rett og slett bare noe så enkelt som å kjenne på, og riste litt på en flaske før vi kjøper den...Eller bare trekke inn lukta av himmelske dufter fra såper, vokser eller polisher.. Ikke alt lukter gull, men mye kunne de laget tyggis av tror jeg :)  

 

Scandicshine har en butikk i dag i Trondheim. Så at det kommer en til i Østfolds største by, er suverent for de på Østlandet.. . 

 

Så nå kommer så den muligheten til Fredrikstad, nærmere bestemt Rolvsøy, der Scandicshine skal åpne butikk nr 2 i Norge, og om bilpleie fortsetter veksten som i tidligere år, er det nok ikke dumt å åpne en butikk her og der... Markedet tørster fortsatt etter kvalitet og spennende nyheter..

 

 

scandicshine_fredrikstad.jpg

 

 

 

Utvalget i butikken vil være som i nettbutikk, så du får med andre ord tak i ALT du måtte trenge til å shine bilen så den skinner om kapp med sola.. 

 

Åpningsdagen 27 august (kl 10-16) blir det fult kjør, med grilling og kake Demonstrasjoner av produkter, maskiner og mye mer. Muligheten til å stille ut egen bil blir det også "Best Detailed Car" der det nok vanker en premie om du skulle være heldig å vinne. 

 

Lotteri med en bilpleiepakke i premie som er verdt 10.000,- er også verdt å få med seg.. 

 

Aktiviteter for barn, så kone og pode kan følge med på turen

 

Samt SINNSYKE TILBUDSPRISER på en mengde varer , ink poleringsmaskiner og mye, mye mer..

 

 

 

 

Dette vil du ikke gå glipp av.:) 
 

 

 


Vis full artikler

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
Gjest
Du kommenterer som en gjest. Vennligst logg inn hvis du allerede har en konto.
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn innhold med formatering.   Fjern formatering

  Only 75 emoji are allowed.

×   Din link har automatisk blitt innebygd.   Vis som link i stede for

×   Tidligere innhold har blitt gjenopprettet.   Fjern innhold

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    Ingen innloggede medlemmer aktive

Informasjon

© Detailers Club Norway AS 2007-2018

Sosialt

Om oss

Her finner man det meste man lurer på innen bilpleie. Alt fra vask til polering på hvordan du skal få din bil til å bli så blank som mulig

×