Gå til innhold
truhaa

RUPES V2 i Tønsberg 3-5 mars 2017

Recommended Posts

truhaa

Det sies ofte at den første utgaven av noe er den beste, mht RUPES Bigfoot seminar i Tønsberg, så er vi ikke helt sikre på akkurat det, vi tror saktens at utgave 2 kommer til å overgå utgave 1.. LETT.

 

reception-quality-hotel-tonsberg.jpg

 

Tønsberg 3-5 mars 2017

3-5 mars 2017... Det er da en kan glede seg til en skal tilbake på skolebenken og lære enda litt mer om hvordan en skal få seg en ren, pen og blank bil.. Sist runde i Tønsberg 2016 ble en kanonsuksess, folket reiste hjem med hodet fult av nye ideer og tanker, samt større forståelse for bilpleie og detailing. Nok en gang kommer kremen av bilpleiere fra HELE verden til å stille, og det er så fryktelig herlig at mange kommer fra Norge samt er kjent av mange av oss på Detailers Club.. Bernhard Brynildsen, Tommy Lund, Robert Vårhus, Finn R. Hansvold. Pluss på følgende internasjonale ikoner som Mark Smiley, Gideon King, Marco D`Inca, Fransesco Ginocchio, Jason Rose, Torben Vittrup og ikke minst vår egen Norske maestro Rune Sørensen, der har du nok av personer som en normal detailer har vurderer å stalke en eller flere ganger i løpet av livet.. Dette er som den røde løperen på Oscar utdelingen for oss, der vi kan se stjernene i levende live..

 

Et lite skjær i sjøen er at Leiv Eriksson og Christofer Columbus måtte melde avbud til 1 mot 1 og "Hvem fant hva først" da "Leiver`n" ikke finner igjen tenna sine og "Chris" fortsatt febrilsk leter etter India... Kommer de kanskje nest gang? Vi får se hvem som finner igjen hva først, tenner eller India.

 

Hva skjer?

Dette er selvfølgelig bipleie/detailing på et høyt plan, men samtidig noe en nybegynner bør få med seg, her er det mye å lære over et par dager, samt sosialt for de som ønsker å overnatte. Holger`s/RUPES gjentar flere av elementene fra sist. De skal innom IDA (International Detailing Association) som har blitt en stor organisasjon som settet fokus på riktig bilpleie, samt hvorfor dette kalles detailing. Jason Rose er en som kommer til å holde foredrag og levere fra sitt utømmelige lager av kompetanse innenfor faget. Dette er det verdt å få med seg..

 

Nye temaer 2017

Lakkdybdemåling samt bruk av ulike måleinstrumenter er med som et nytt tema, samme er felgreparasjoner, en skal også litt innom Smart repair temaet, noe som mange av oss detailere ser på som det neste skrittet når det kommer til å få bilen strøken.

Lokalene vil også bli større i 2017, med blant annet store arbeidsplasser samt vaskeplass i kjeller av hotellet, grundig opplæring i RUPES bigfoot system samt Car Care Line (CCL) som sist er selvfølgelig med. 

 

Det skal blant annet gjennomgås utvendig og innvendig vask, felgrens, skinnrens, korrigering, polering, forsegling samt sjekkpunktliste... Alt i alt en omfattende liste, men som igjen gir deg som deltager innen ovennevnte, kursbevis/rupes sertifikat med hjem

 

Dette er ikke et RUPES kurs alene, dette er en arena en kan samle alle detailere i Norge på, her kan en utveksle ideer og fremgangsmåter sammen med andre detailere over en helg...

 

Festmiddag

Som seg hør og bør, så er en festmiddag også satt opp. Her treffes vi i sosialt sammenheng og kan dele både inntrykk, meninger, ønsker og løsninger, samt andre verdensproblemer, vi i DCN har en tro på at vi nok ikke løser samtlige temaer denne dagen/natten, men vi bør klare å løse en del :)

 

Under festaften blir det også en utnevnelse av de eler den som har satt sitt fotavtrykk innenfor sjangeren detailing premiert som i 2016.. Dette er verdt å få med seg...

 

På vegne av Detailers Club Norway kommer Dennis Horn (Dennis), Truls Håkenstad (truhaa) og to av DCNs beste innen detailing, Øyvind Helgedal Nilsen(ØHN) samt David R Slatter (DavidRS)

 

Team DCN er klare, er du? ;) 

 

areyouready1 (Small).jpg

 

Påmelding

Nytt for neste års program er egen VIP innsjekk for DCN VIP, en egen rabattkode i Rupes SuperStore, samt en mer innholdsrik goodiebag

 

Her er link til registrering og enda litt mer info om du er DCN VIP, og husk om du registrerer deg FØR 1 desember og var med på Rupestreffet i februar 2016, får du tilsendt en Rupes fritidsbag til odel og eie..

 

Øvrig registrering for de som ikke er DCN VIP finner du HER

 

Sted: Quality Hotell Tønsberg, Ollebukta 3, 3126 TØNSBERG

Tid: 3 mars kl 1800 til 5 mars kl 1500

 

Konkurranse 

Det kjøres også i år en konkurranse her på VIP forumet. Alle som svarer: "jeg er påmeldt" ETTER at dere har booket deres billett, vil være med i trekning av en eksklusiv signert Rupes Bigbag som inneholder en LHR 15 MK II med pads, polisher, mikrofiberkluter og et utvalg Car Care Line produkter. Totalverdi på denne pakken er på nesten 10.000 kroner!

 

Konkurranse går t.o.m fredag 20 desember 2016 og vinner blir annonsert på seminaret... 

 

Lykke til og vi håper å se deg i Tønsberg 3-5 mars 2017 :)

 

 

tØNSBER.png


Vis full artikler

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
Gjest
Du kommenterer som en gjest. Vennligst logg inn hvis du allerede har en konto.
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn innhold med formatering.   Fjern formatering

  Only 75 emoji are allowed.

×   Din link har automatisk blitt innebygd.   Vis som link i stede for

×   Tidligere innhold har blitt gjenopprettet.   Fjern innhold

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    Ingen innloggede medlemmer aktive

Informasjon

© Detailers Club Norway AS 2007-2018

Sosialt

Om oss

Her finner man det meste man lurer på innen bilpleie. Alt fra vask til polering på hvordan du skal få din bil til å bli så blank som mulig

×