Gå til innhold

RainX - Vannskrekk på flaske


truhaa

Recommended Posts

  • Admins
truhaa

Rain X er et nyttig produkt å benytte på rutene. Både sommer og vinter har en behov for en god sikt, samt ruter som er enkle å holde i orden.

 

Rani X er en beskyttelse som legges på tørre ruter, den har regelrett vannskrekk når en ser den i aksjon..hverken vann, smuss eller insekter sitter, ei gjør normal is om vinteren. Isskarping av ruter en noe helt annet når du har beskyttet rutene dine med en vindusbeskyttelse.

 

Om sommeren er det primært regn, smuss og insekter som er problemet, men insekter blandt annet kan sitt godt om de får en dag eller to i sola. Her hjelper det med en ruteforsegler, og det er en veldig enkel jobb også.

Så ingen gode unnskyldninger for å la være.

 

Prosess

Prosessen for Rain X er såre enkel, du vasker vinduene dine som seg hør og bør, deretter finner du en påføringspad som ikke loer. Vær litt obs på at Rain X er veldig rennende, så en trenger ikke bruke makt når en skal ha litt ut av flaska.

Lite produkt når langt, så bruk heller litt mindre en du tror en motsatt. Når du har påført jevn over ruta lar du den tørke (ca 10 minutter) Etter at den er tørr, bruker du en fuktig mikrofiber til å fjerne den, og så til slutt en tørr mikrofiber som du buffer over med.

 

Bruksområde

Rain X kan brukes med stort hell på alle rutene på bilen din, effekten er den samme. Holdbarheten strekker seg opp mot 6 måneder, men enda lenger på sidevinduene som ikke ser den belastingen som frontrute gjør. Har du glasstak på bilen din kan du også fint bruke Rain X der.

 

ccs-3-0-94401800-1304982854_thumb.jpg

 

Etter at ruter er behandlet minsker både bruken av vindusviskere og spylerveske, smuss og innsekter er enkle å fjerne ved høytrykk/vask, og regnvannet som treffer ruta i fart forsvinner fortere en du trodde var mulig.

 

Husk å holde blikket på veien når du kjører, vandrene regndråper oppover ruta kan være fasinerende det, men det er ikke der konsentrasjonen skal være i trafikken :-).

 

Rain X finner du hos Swissvax og Parts & Retards

 

Prisen er 179,- for 200ml, og en flaske holder til mange, mange vinduer..

 

ccs-3-0-70674400-1304982861_thumb.jpg


Vis full artikler

Our greatest weakness lies in giving up. The most certain way to succeed is always to try just one more time.
-Thomas A Edison

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Bli med i samtalen

Du kan poste nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, Logg inn nå for å poste med din egen konto.

Gjest
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn innhold med formatering.   Fjern formatering

  Only 75 emoji are allowed.

×   Din link har automatisk blitt innebygd.   Vis som link i stede for

×   Tidligere innhold har blitt gjenopprettet.   Fjern innhold

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...