Jump to content
 • truhaa
  truhaa

  RainX - Vannskrekk på flaske

  Sign in to follow this  

  Rain X er et nyttig produkt å benytte på rutene. Både sommer og vinter har en behov for en god sikt, samt ruter som er enkle å holde i orden.

   

  Rani X er en beskyttelse som legges på tørre ruter, den har regelrett vannskrekk når en ser den i aksjon..hverken vann, smuss eller insekter sitter, ei gjør normal is om vinteren. Isskarping av ruter en noe helt annet når du har beskyttet rutene dine med en vindusbeskyttelse.

   

  Om sommeren er det primært regn, smuss og insekter som er problemet, men insekter blandt annet kan sitt godt om de får en dag eller to i sola. Her hjelper det med en ruteforsegler, og det er en veldig enkel jobb også.

  Så ingen gode unnskyldninger for å la være.

   

  Prosess

  Prosessen for Rain X er såre enkel, du vasker vinduene dine som seg hør og bør, deretter finner du en påføringspad som ikke loer. Vær litt obs på at Rain X er veldig rennende, så en trenger ikke bruke makt når en skal ha litt ut av flaska.

  Lite produkt når langt, så bruk heller litt mindre en du tror en motsatt. Når du har påført jevn over ruta lar du den tørke (ca 10 minutter) Etter at den er tørr, bruker du en fuktig mikrofiber til å fjerne den, og så til slutt en tørr mikrofiber som du buffer over med.

   

  Bruksområde

  Rain X kan brukes med stort hell på alle rutene på bilen din, effekten er den samme. Holdbarheten strekker seg opp mot 6 måneder, men enda lenger på sidevinduene som ikke ser den belastingen som frontrute gjør. Har du glasstak på bilen din kan du også fint bruke Rain X der.

   

  ccs-3-0-94401800-1304982854_thumb.jpg

   

  Etter at ruter er behandlet minsker både bruken av vindusviskere og spylerveske, smuss og innsekter er enkle å fjerne ved høytrykk/vask, og regnvannet som treffer ruta i fart forsvinner fortere en du trodde var mulig.

   

  Husk å holde blikket på veien når du kjører, vandrene regndråper oppover ruta kan være fasinerende det, men det er ikke der konsentrasjonen skal være i trafikken :-).

   

  Rain X finner du hos Swissvax og Parts & Retards

   

  Prisen er 179,- for 200ml, og en flaske holder til mange, mange vinduer..

   

  ccs-3-0-70674400-1304982861_thumb.jpg

  Sign in to follow this  


  User Feedback

  Recommended Comments

  There are no comments to display.  Join the conversation

  You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

  Guest
  Add a comment...

  ×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

    Only 75 emoji are allowed.

  ×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

  ×   Your previous content has been restored.   Clear editor

  ×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


Informasjon

© Detailers Club Norway AS 2007-2018

Sosialt

Om oss

Her finner man det meste man lurer på innen bilpleie. Alt fra vask til polering på hvordan du skal få din bil til å bli så blank som mulig

×
×
 • Create New...