Jump to content
Sign in to follow this  
Sindre A A

Mercedes Citan erfaringer?

Recommended Posts

Sindre A A

God kveld alle sammen.

Vi er ett lite tomanns tømrerfirma, og her om dagen kom sjefen med gladnyheten at han hadde bestillt kliss ny arbeidsbil til meg.

Den aktuelle bilen er en hvit Mercedes Citan Action i A3 størrelse med det meste av utstyr som man kan få på disse. Bilen ankommer 10.august.

Jeg er klar over at dette er ett tysk-fransk samarbeid og at den i bunn og grunn er en oppgradert Renault Kangoo, men er det noen av dere som har noen erfaring med denne? Komfort, fremkommelighet på vinteren og lignende? Har ikke prøvekjørt eller noe. Kun tittet på bilder og bestillingsorderen, hehe.

På forhånd takk.

MVH. Sindre Alexander Andresen.

Share this post


Link to post
Share on other sites
TommyB

Kjører Citan som firmabil selv, den er helt allright komfort messig. Litt dårlig plass til stiger osv i bagasjen, da du bare har 150cm å boltre deg på.

Om vinteren er det helt klart bare å få kjøpt seg nokian hakapaliita piggdekk. Uten piggdekk og litt vekt lasterom er det liten sjans for å komme seg opp en bakke... Med for mye vekt baki går det ofte dårlig om det er grusvei og bratt bakke også, bilen er veldig glad i å spinne:) Anbefaler deg å få på noe form for beskyttelse på lakken, hvit arbeids bil uten beskyttelse er ikke gøy! Tok over bilen min fra en kollega og han brukte både vaskehall og vaskekosten i selvvasken... Nå er lakken skjoldete og skitten. 

Share this post


Link to post
Share on other sites
StianMH

Jeg syns Citan er helt pointless, men det er min mening. Helt kurrant å kjøre, men det stopper liksom der. Jeg er langt mer fan av Partner f.eks, eller Transit Connect. Men det er klart, så lenge bilen er helt ny, og du tar litt vare på den så tror jeg ikke det er det verste man kan kjøre :) 

Og som nevnt over, piggdekk er nok alfa omega. 

 

Tror også det er lite tull med de.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

Informasjon

© Detailers Club Norway AS 2007-2018

Sosialt

Om oss

Her finner man det meste man lurer på innen bilpleie. Alt fra vask til polering på hvordan du skal få din bil til å bli så blank som mulig

×
×
  • Create New...