Jump to content
Sign in to follow this  
2my

Innkjøp av polish/Compound

Recommended Posts

2my

Sitter å handler inn til min aller første polerings jobb. Er husets egne biler som skal til perss! (vag og sportage) har så og si bestemt meg for at det er Mentzena polish som skal handles inn, da jeg leser mye bra om denne. Men jeg kan ikke kjøpe alle cut'ene (typene) med en gang, så spørsmålet mitt er: visst jeg bare skal kjøpe to av Mentzena sine polisher, altså en korrigering's cut og en fin polish, hvilke ville dere anbefale da? 

Og helt på tampen, har noen erfaring med Meguiers 105 og 205 profesjonal Compound? Har sett litt på videoer av en fyr som heter junkman2000 på YouTube som lærer fra seg om polering. Flere som har sett disse og som vet om han gjør ting riktig?

Share this post


Link to post
Share on other sites
2my

Blir kanskje litt mye i en tråd men må bare spørre om en ting til! Har kjøpt meg en Das6pro (brukt i god stand) og med den fulgte det med en 125 mm bakplate. Skulle gjerne kjøpt en til, enten 75 mm eller 100mm men noen som vet hvor jeg kan få kjøpt bakplater av god kvalitet og gjerne med hull i for ventilasjon. (ser rupes sine er perforert med hull) og hvilken størrelse bør jeg gå for? På den 125mm platen bruker jeg 140 mm Uber pads så lurer på hva jeg er mest hjelpt med som en mindre størrelse. Blir 75 mm for lite kansje?

Share this post


Link to post
Share on other sites
Gustav C.

Bilnerden har Menzerna kit med 3 compunds og 3 passende uber puter -> http://bilnerden.no/poleringspakke-menzerna-uber-140-mm
Kjøp heller flere små flasker og prøv deg frem, enn bare å bare kjøpe to. Man kan fort blå "låst fast" når du bare har to polisher/puter å jobbe med og du skal prøve deg frem.  Det er min anbefaling fordi jeg ikke har prøvd Menzerna produkter før, kanskje noen andre kan komme med en bedre anbefaling. 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

Informasjon

© Detailers Club Norway AS 2007-2018

Sosialt

Om oss

Her finner man det meste man lurer på innen bilpleie. Alt fra vask til polering på hvordan du skal få din bil til å bli så blank som mulig

×
×
  • Create New...