Jump to content
Sign in to follow this  
Audiblb

Hvordan gjennomføre rask vask uten svamp?

Recommended Posts

Audiblb

Hei folkens :)

Jeg har liten tid for tida og da får jeg ikke vasket bilen som jeg ønsker, altså DCN style. Istedenfor å bruke svamp tenkte jeg å bare avfette og skumme bilen for så å spyle av. Vil det føre til et brukbart resultat? Har ikke tenkt til å tørke heller, skal la det lufttørke mens jeg kjører.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Splendid

Jeg var også i tidsklemma herom dagen og kun skummet og spylte. Sløyfet avfetting da jeg har opplevd at det legger igjen en grålig hinne uten berøringsvask. Resultatet var at bilen ble omtrent like grå, ble ikke ren og så ikke nyvasket ut. I tillegg tiltrekker våt bil seg støv og skitt mye lettere enn en tørr bil. Mulig forskjellige typer LSP fører til andre resultater enn mitt, men kan ikke tenke meg at det er som natt og dag.

Share this post


Link to post
Share on other sites
longbow

Eg avfetter og eller skummer bilen min stortsett hver uke, uten berøringsvask, og det fungerer helt fint. Den blir sånn ok rein for å være no på vinteren. Den blir jo selvfølgelig mye blankere ved svamping, men eg har gjort det i mangen år, og kommer til å forsette med det. Har forresten fusso og SI3D på bilen, litt halvt om halvt, og det er ingen problemer.

Share this post


Link to post
Share on other sites
IvarB

Eg tenker at en dårlig vask er bedre enn ingen vask, dog har eg fått brukbare resultat ved kun avfetting og avspyling på min bil. Å holde salt vekke er noe eg tror er bedre enn å la det ligge

Share this post


Link to post
Share on other sites
ALFRED

Sist eg vasket den ene bilen ble det kun brukt Jula avfetting og Stjarnagloss kokos nøtt skum og det blei ganske greit.  Stjarna gloss skumet skal inneholdet litt voks og det tror eg fordi den blei noko blank, den ble tørket som vanlig etter på.

Share this post


Link to post
Share on other sites
ONYX

Vasker bilen hver uke nå på vinteren, den ene uken med berøring (DCN) og den andre uten. Når jeg ikke vasker med berøring bruker jeg kun skum, eventuelt en runde med Surfex 1:20 før skum. Blir helt grei uten berøring også, med Fusso som LSP.

Share this post


Link to post
Share on other sites
overlay

Har man gjort jobben før vinteren med LSP så blir resultatet ganske bra selv bare med spyling, det er hvertfall min oppfatning. 

Da må jeg nesten skryte av Swissvax Concorso, over hvor ren bilen holder seg selvom man ikke vasker den ofte. Etter en runde med prickbort, nerta active diamond/gyeon Foam, er det absolutt ikke mye som ligger igjen på lakken, og lakken perler som nylagt selv etter 1 mnd uten handvask. Selv etter en kraftig regnskyld blir bilen overraskende ren.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

Informasjon

© Detailers Club Norway AS 2007-2018

Sosialt

Om oss

Her finner man det meste man lurer på innen bilpleie. Alt fra vask til polering på hvordan du skal få din bil til å bli så blank som mulig

×
×
  • Create New...