Gå til innhold
Torriz

Brilliant black - tips/erfaringer?

Recommended Posts

Torriz    0
Torriz

Hei

Er rimelig ny innen maskinpolering, og har en audi a4 b6 med fargen brilliant black. Har en del swirls, rds og noen enkle riper her og der etter forige eier. Dette er nok ikke den smarteste lakken å starte på siden jeg er ikke akkurat er så erfaren (enda) men lærer vel av å prøve og feile :D Etter hva jeg har lest her inne virker lakken ut til å være vrien. Jeg lurer på om noen her inne har noen tips og triks til denne lakken? Erfaringer som pads, produkt osv tas gjerne i mot :) Har en Das6-Pro maskin og noen produkter fra Menzerna nå, men ønsker å kjøpe inn noe mere. Så hvis noen har noen produkter å anbefale etter erfaringer så spytt ut :) 

Lakken virker også følsom for microriper, noen som har noen tips for å unngå dette? :)

Endret av Torriz

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
Audi S8    4 771
Audi S8

Dette er ikke en enkel lakk å jobbe med nei!  her er en jobb som eg gjorde med Brilliant black  http://www.detailersclub.no/forum/topic/22423-s-s-audi-q3-2014-brilliant-sort-max-protect/

 

Ha god tid ellers så får du neppe et godt resultat.

redningen min vart Cleaner Fluid Professional Finish og hvit rupes pute, kjørte på full guffe så rett av, ventet til panelet var helt ned kjølt før buffing, bytt ofte MF kluter finn noen som er gode og myke.

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
Torriz    0
Torriz

Takk for svar! Tid har jeg nok av, mange steg og hva brukte du til de forskjellige stegene? Kjørte du først menzerna fg400 som grovsteget? Og deretter Cleaner Fluid Professional Finish på hvit rupes som siste steg? Kjøper inn dette og en del til, får nok bare prøve, teste og feile litt blir nok en S&S på denne i den nærmeste framtid.

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Registrer ny konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå


  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    Ingen innloggede medlemmer aktive

Informasjon

© Detailers Club Norway AS 2007-2018

Sosialt

Om oss

Her tar vi for oss det meste innen bilpleie. Alt fra vask til polering på hvordan du skal få din bil til å bli så blank som mulig

×