Jump to content
Sign in to follow this  
eiko

Eiko's enkelgarasje

Recommended Posts

eiko

Kjøpte en nyere tomannsbolig i 2012 der jeg fikk min etterlengtede garasje. Dog er denne kun en enkelgarasje fra iglandgarasjen. Den er 6 x 3,2 utvendig mål, og ca 5,8 x 2,9 innvendig. Den er ikke stor, og ifølge forrige eier fikk de avslag på søknad om både dobbeltgarasje og enkelgarasje type litt bredere. De fikk godkjent et lite påbygg som dere der på venstre side. Grei lagringsplass for sykler, gressklipper, trampoline mm. Men skråtaket liker jeg ikke, det blir litt trangt der inne. Jeg har også endel lagringsplass på hemsen. Slik det ser ut nå er det ikke aktuellt med noe påbygg.

Jeg har gått med tanker om å gjøre noe med garasjen siden overtakelsen, men andre ting har blitt prioritert. Planen er å isolere noe som er en grei sak da det er vindsperre. Det er også slått på gips på nesten hele veggen. Fristende å droppe isolering og bare gyve løs på maling av vegg, men vi får se. Har gått til innkjøp av veggskinner og kroker for å få litt bedre system over innhold. Har også kjøpt en grovstøvsuger som er hengt opp på veggen. På sikt vil jeg nok gå til anskaffelse av vegghengt kabeltrommel for både strøm og luft.

Innredning i dag består av en enkel eldre arbeidsbenk og hyller. Benken blir nok brukt videre men planen er å kjøpe et stort stålskap og ei verktøyvogn under benken. Jeg må tenkte kreativt siden den er såpass liten.

Når det gjelder gulv blir det verken epoxy, flis eller plastfliser. Jeg har snust på industrifliser/belegg på rull fra flexigulv.no. For meg duger dette godt da det blir et sted for finmekking. Legger ved noen bilder på hvordan den ser ut i dag. Alt er kun midlertidig men håper at jeg får gjort en del i løpet av året.

.

post-2374-0-30341800-1426965000_thumb.jp

post-2374-0-16441000-1426965015_thumb.jp

post-2374-0-98860300-1426965029_thumb.jp

post-2374-0-30697800-1427060267_thumb.jp

Edited by eiko

Share this post


Link to post
Share on other sites
eiko

Mye rot her som skal kastes ut etterhvert. Har hengt opp høytrykksspyler på vegg som funker helt ok. Bare å plugge inn vann og vaske bil da slangen er ganske lang. Ser for meg at det vil bli montert noen små skap høyt på vegg også. Belysningen er dårlig, kun et lysstoffrør og ei spottskinne over benken.

Share this post


Link to post
Share on other sites
AreJJ

Litt arbeid foran deg, men det der kan bli en skikkelig furtebu. Mange her inne som ikke har egen garasje og er misunnelig. Lykke til med oppgraderingen.

Share this post


Link to post
Share on other sites
eiko

Litt jobb blir det nok, men legger meg på et enkelt nivå uten de helt store kostnadene.

Share this post


Link to post
Share on other sites
eiko

Har ikke kommet noe lengre med planene grunnet jobbing, familie og div annet. Tror ikke jeg får tid på denne siden av året til å gjøre de helt store tingene. Har dog gått til innkjøp av innredning fra Clas ohlson med 3 verktøyskap og 2 overskap. Planen er lage benk som går langs hele bakveggen. Var godt å få organisert litt av verktøyet.

1438857712648.jpg

Hang opp litt pynt for å skape litt nostalgi-feeling.

1438860823855.jpg

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

Informasjon

© Detailers Club Norway AS 2007-2018

Sosialt

Om oss

Her finner man det meste man lurer på innen bilpleie. Alt fra vask til polering på hvordan du skal få din bil til å bli så blank som mulig

×
×
  • Create New...