Michael

Dension Gateway Lite kompatibel?

Jeg vurderer sterkt å investere i en Dension Gateway Lite BT for å få usb, aux og handsfree i bilen. Savnet er sterkt :)

Men! Jeg har en Passat 2006 med RCD-500 stereo m/integrert cd-veksler. Produktnummer 1KO 035 195 B. På kompabilitetsoversikten til både Bilradiospes og Dension selv, så står det ingenting om modulen fra Dension passer dersom headuniten har integrert cd-veksler, og ikke en slik ekstern som sitter i hanskerommet. Dension-modulen skal benytte inngang for cd-veksler for å funke.

Det ser riktignok ut som om at det er inngang for cd-veksler bak på spilleren min. Har samme oppsett som dette bildet viser:

625175-RCD-300-BVX-pinout.jpg

Hva tror dere, vil det gå fint? :)

Endret av Michael'
0

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Høres jo ut som det skal gå fint, men sikkert enklest om levrandør svarer på dette, også større sjangs for å få levert tilbake om de sier det skal gå, og det ikkje går.

0

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Fikk tilbakemld. fra Dension på mail i dag, men er usikker på om de skjønte at stereoen min har intergrert cd-veksler, selv om det ble skåret ut i papp. Tror jeg tar sjansen uansett :)

Edit:

Fått installert og testet enhenten nå og det fungerer knallfint. Plug'n'play all the way. Kan varmt anbefale andre som ønsker aux og handsfree å investrere i et slikt adapter! :)

Endret av Michael'
0

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!


Registrer ny konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.


Logg inn nå

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    Ingen innloggede medlemmer aktive