Jump to content
Sign in to follow this  
Apollo

PPS Lakkbehandling av nybil

Recommended Posts

Apollo

Hei, jeg har fått meg en ny, sort, Mercedes CLA som jeg tok med meg til K2000 i Trondheim for å sjekke pris på utvendig og innvendig vask. Dro dit fordi firmaet jeg jobber i bruker disse til årsrengjøring og polering av bilparken vår, og jeg har vært godt fornøyd med resutlatet.

Når jeg nevnte for dem at bilen var helt ny så sa de at jeg kunne vurdere over om jeg ville ha på PPS lakkbeskyttelse med det samme. Dette koster 3500,- første 1,5 år og så 1800,- for etterbehandling som skal vare i påfølgende 1,5 år. De sa at med dette så slipper jeg å polere bilen, og at en vanlig shampoo-vask skal være nok for å få lakken ordentlig ren og skinnende igjen i mellom behandlingene.

Snakka så med bordern som gjør slik arbeid når han er hjemme, og han sier han ikke har hørt om PPS, men at prisen ikke var ille, da en lignende behandling med Cosmic som han mener er best fordi den er den hardeste han har vært borti koster 5-6000 kr. Uansett så mente han at jeg skulle stikke innom her å se om jeg fant noen erfaringer med dette produktet, noe jeg ikke gjorde enkelt i alle fall, så derfor spør jeg.

Spørsmålet er om det er noen som har gjort det samme med PPS, kanskje også i Trondheim hos K200? Er prisen perfekt eller finnes det andre som gjør det billigere med samme resultat? Jeg har ingen problemer med å betale denne prisen om den er fair og jeg slipper å bruke penger på årlig polering da jeg ikke er noe spesielt flink til dette (prøvde meg på maskinpolering på min sorte Seat Leon en gang i tiden, la opp etter det) :)

Share this post


Link to post
Share on other sites
Skydancer

PPS funker greit og prisen var ikke høy. Tåler kjemikalier godt og lett å vaske ren, men jeg undres på alle årene det loves her. Du får gi tilbakemelding om 6 år... he he he

Share this post


Link to post
Share on other sites
Audi S8

PPS har eg testet på en bil, Eieren var fornøgd, lett å vaske ren, men har ikke fått testet holdbarheten enda, da må eg nesten be han ta seg en tur når eg kommer heim, så kan eg vaske over for å se hvordan den PPS er nå

kjenner ikke noe til K2000 men prisen virket no ok den.

http://www.detailersclub.no/forum/topic/18949-s-s-audi-a5-2008/

Share this post


Link to post
Share on other sites
Belle

Hvis biler blir maskinpolert på skikkelig vis først var den prisen veldig bra, mistenkelig bra egentlig.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Apollo

Kan sjekke mer på hvilket forarbeid som gjøres før dette legges på. Jeg ser et firma sørafor som bare skal ha 2500 for dette.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Mighty

Det er forarbeidet som er skummelt. Men på en ny bil med bra lakk er det jo forhåpninger om at de i allefall ikke gjør den værre før de legger på forseglingen. Vet mange gyver på med grovpolish og dropper finpoleringen da forseglingen skjuler sporene etter dette, en stund. Prisen tyder jo også på at det ikke er noe spes forarbeid inkl annet enn en rens.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Vårhus

PPS kan ikke sammenlignes med Cosmic og andre quartz/SiO2 baserte coatinger. PPS er en teflonbasert sealer, hvor det finnes flere med PPS i navnet og også andre som er teflonbasert. Den K2000 har jeg selv lagt et utall ganger (kanskje 50-70 biler), og det er en meget god sealer, men kan på ingen måte sammenlignes med quartz/SiO2 baserte coatinger.

Rent bortsett ifra det, så er vel resten av det som har blitt sagt av K2000 reklamejippo.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

Informasjon

© Detailers Club Norway AS 2007-2018

Sosialt

Om oss

Her finner man det meste man lurer på innen bilpleie. Alt fra vask til polering på hvordan du skal få din bil til å bli så blank som mulig

×
×
  • Create New...