Gå til innhold
Vipera

Solfilm

Recommended Posts

Vipera    1
Vipera

Jeg vurderer å få lagt solfilm på rutene på vår stasjonsvogn. Hva kan man egentlig forvente når man får lagt solfilm av proffesjonelt firma? Ønsker selvfølgelig at resultatet blir strøkent uten små luftbobler og støvkorn mellom film og vindu.

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
bilmagikeren    40
bilmagikeren

Hei. Det er akkurat det du skal forvente, og er det ikke bra, tar de det vel opp igjen..?:-D

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
Vipera    1
Vipera

Er det mulig å få det 100% støvfritt og uten en eneste boble? Det er jo tross alt en film som skal på vinduet. Har også lagt merke til at flere av bilene om har film får en "ramme" rundt der disse sorte prikkene er på sidene av glasset. Er dette mulig å unngå?

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
Haakon O    774
Haakon O

Tilstanden på rutene har mye å si for hvor perfekt resultat man oppnår. Tar man en fabrikksny bil er det mye større sjanse for å få et perfekt resultat enn om man skal legge på en 20 år gammel en. Man kan skrape rutene med barberblad til man blir blå, men det kan ha oppstått defekter over tid som rett og slett ikke kan skrapes bort.

Tok selv ut vinduene på Yarisen nettopp for å legge solfilm, disse ble grundig avfettet og vasket, så 2 runder med claying og skraping med barberblad. Kjentes og hørtes helt perfekte ut (man hører når barberbladet treffer nupper), men alikevel ble det yrsmå prikker visse plasser når solfilmen var lagt og hadde fått tørket ut i et par dager.

Men denne har vært brukt som arbeidsbil i 240000+ km, og gudene må vite hva den har vært brukt til. Bakruta har iallfall to små kakk som går innover, altså at det mangler glass. Blir mer eller mindre garantert ikke bra å legge solfilm på den.

Er nok grunner som dette som gjør at jeg aldri legger solfilm for andre, bare til eget bruk :)

Endret av Haakon O

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Registrer ny konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå


  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    Ingen innloggede medlemmer aktive

Informasjon

© Detailers Club Norway AS 2007-2018

Sosialt

Om oss

Her tar vi for oss det meste innen bilpleie. Alt fra vask til polering på hvordan du skal få din bil til å bli så blank som mulig

×