Lyngaas

Citroen C8 2006 mod - Mørkeblå

Heisann.

Holder på å polere fattern's C8, men sliter med hologrammer.

Har prøvd blå uber med SF4000, fjerner ihvertfall ikke holo, oransje uber med PF2500, tror neppe den tok noe av det heller.

Har også forsøkt Oransje Scholl pad med S40/S17.

Maskin er Das6 Pro

Har noe rupes i tillegg.

Noen tips til teknikk eller kombo?

Lakken er vel et sted mellom soft/medium.

-Lyngaas

Edit: Lakken er identisk med denne: http://www.detailersclub.no/forum/topic/7667-blaa-2001-citroen-xantia/

Endret av Lyngaas
0

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Her er nok kjøreteknikk nøkkelen.

Hvilken maskin kjører du?

0

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Her er nok kjøreteknikk nøkkelen.

Hvilken maskin kjører du?

Das6 pro.

Får gå ut å prøve litt forskjellig teknikk.

Endret av Lyngaas
0

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Sf4000 blå uber, full spiker, null press, 1-3 raske pass og rett av. Eventuelt hastighet 4 og trappe ned til 2 både fart og hastighet

Endret av polishduden
0

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Sf4000 blå uber, full spiker, null press, 1-3 raske pass og rett av. Eventuelt hastighet 4 og trappe ned til 2 både fart og hastighet

Det skapte om ikke annet mer holo's O.o

0

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Sikker på at det ikke er oljer?

Endret av polishduden
0

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Enten oljer eller kjørt for tørt,eller produktrester i padden tipper jeg.skal gå fint kombo og teknikk nevnt over her tror jeg :)

0

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Har gått over med Menzerna Top Inspection etter.

Brukte en nyvaska pad, med nesten mer enn nok polish på.

Er forresten plast den delen jeg har mesteparten av holo's på.

0

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Har du hvit/hvit rupes?

0

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Hmm, jeg har rupes polish, men ikke pads

0

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Prøv hvit rupes på samme pad

0

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Prøv hvit rupes på samme pad

Noe mindre hologrammer men ikke helt fritt for det...

Fattern kan ikke se dem engang, frister å la det være....

Første gang jeg har sett hologrammer så kan jo fort hende at jeg ikke utfører teknikken riktig nok :/

Endret av Lyngaas
0

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Meget mulig, jeg bruker sort menzerna waffle eller würth sort waffle til å avslutte på kranglete lakk

0

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Meget mulig, jeg bruker sort menzerna waffle eller würth sort waffle til å avslutte på kranglete lakk

Startet med S40+Oransje Scholl og det lagde lite krøll men dum som jeg var så gikk jeg for å prøve med S17 og Oransje og da kom hologrammene i massevis :(

Får nesten bare fortsette å se hva som skjer.

Takk så mye for tips og hjelp ;)

-Lyngaas

0

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Hmm,tok den ut for å fjerne rester av polish og evt oljer. Og hele bilen var dekket i et tykt lag med det jeg må anta var olje fra polishen. Sitter faen meg godt også! Gikk på med surfex 1/30. Tok noe av det, så 1/10. Men sitter fortsatt mye igjen. Nesten så lakken er møkkete??

0

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Hmm,tok den ut for å fjerne rester av polish og evt oljer. Og hele bilen var dekket i et tykt lag med det jeg må anta var olje fra polishen. Sitter faen meg godt også! Gikk på med surfex 1/30. Tok noe av det, så 1/10. Men sitter fortsatt mye igjen. Nesten så lakken er møkkete??

Høres ut som du har kjørt varmt så polishen har "brent" seg fast. Meget mulig at lakken din er varmesensitiv. Blir seig som h å buffe. Burde buffes momentant når du har kjørt og spray gjerne på /wipedown før og etter buffing.
0

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

O.o

Kjent på panelene etter å ha kjørt 2-3 pass og var ikke varmt engang, men er mye plast på bilen så de oppfører seg vel annerledes mtp varme?

Har nå vasket over med Prickbort og en blanding av AF og Surfex(i kanon) så ser ut som at det tok mesteparten.

Endret av Lyngaas
0

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Hvis lakken er varmesensitiv bør man bare la den være i fred etter kjøring og la den kjøle seg ned før man buffer. Og ikke kjør polishen tørr eller brenn den fast :)

0

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!


Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.


Logg inn nå

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    Ingen innloggede medlemmer aktive