Gå til innhold
freakshow87

Dobbelsidig teip, hvor

Recommended Posts

freakshow87    4
freakshow87

For noen dager siden monterte jeg en diffuser fra Hirsch på min Saab 9-3. Kjempeflott sak, men oppe på denne var det en stripe tjukk, dobbelsidig teip mot fangeren for å holde den på plass i overkant (resten er popnagler). Denne har sluppet allerede. Kanskje for dårlig rengjort?

Noen som vet hvor jeg kan få tak i ny? Noe som virkelig holder, helst svart, men alt av interesse.

Mellom 0,5 -1 cm bred.

Takk for tips :)

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
Inge    0
Inge

Ikke nødvendigvis for dårlig rengjort. Det kan være for varmt når du monterer, eller for kaldt. Eller så får ikke nok areal av teipen kontakt med underlaget. Det har jeg opplevd selv med noe bling og stæsj jeg skulle ha på bilen. Stæsjet kom stort sett med 3M teip som ikke fikk nok kontakt mot bilen, og skiten måtte fjernes igjen. Det hjalp selvfølgelig ikke at stæsjet ikke helt fulgte konturen på bilen. Jeg festet det på nytt med Pattex (?) monteringsteip jeg kjøpte på Jula. Litt tilpasning måtte til, og jeg måtte ha dobbelt lag noen steder, men det ser ut som det sitter godt.

Biltema selger også en monteringsteip som ikke er så dyr, men den har jeg ikke prøvd. Forøvrig finner du slikt hos jernvare- og byggvareforhandlere og sikkert hos bilrekvisitaforhandlere. Kommer du over en monteringsteip fra en produsent som heter Clover er den å anbefale hvis du er stø på hånda. For den sitter tvert.

Og har du mulighet bør du legge press på teipen i noen timer.

Endret av Inge

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Registrer ny konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå


  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    Ingen innloggede medlemmer aktive

Informasjon

© Detailers Club Norway AS 2007-2017

Sosialt

Om oss

Her tar vi for oss det meste innen bilpleie. Alt fra vask til polering på hvordan du skal få din bil til å bli så blank som mulig

×