The Troninator

1. HJELP - i nød

Hei,

Holder på med en jobb på bilen til en kollega som må være ferdig mandag kveld. Min Kraus D/A bestemte seg nå plutselig for å kapitulere. :angry: så har lettere panikk her for å si det mildt. Er det noen, fortrinnsvis i Bærum som kunne lånt meg en D/A-maskin et par dager?

Mvh,

Tron

0

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Har du sjekket børstene og ledningen. Har lik maskin bla. på den røyk både børstene og ledningsbrudd helt i enden ved maskinen. Skru opp å se, enkel mekanikk ;)

0

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Hei

Du kan låne min Rupes Bigfoot 15 og mini hvis du vil, men da må du hente det på Tranby ved Liertoppen :)

3

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Har du sjekket børstene og ledningen. Har lik maskin bla. på den røyk både børstene og ledningsbrudd helt i enden ved maskinen. Skru opp å se, enkel mekanikk ;)

Har skudd opp, men ble ikke så mye klokere :)

Hei

Du kan låne min Rupes Bigfoot 15 og mini hvis du vil, men da må du hente det på Tranby ved Liertoppen :)

Hei, det hadde vært fantastisk bra! Sender deg PM :)

0

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Hei,

Holder på med en jobb på bilen til en kollega som må være ferdig mandag kveld. Min Kraus D/A bestemte seg nå plutselig for å kapitulere. :angry: så har lettere panikk her for å si det mildt. Er det noen, fortrinnsvis i Bærum som kunne lånt meg en D/A-maskin et par dager?

Mvh,

Tron

Det samme skjedde på min for et par dager siden (jeg har en DAS-6 PRO, men regner med at de er ganske like). Feilen var at der ledningen går inn i maskinen, var det en klemme som var skrudd ALT for hardt til og der hadde det blitt brudd i ledningen. Kuttet 5 cm av ledningen, satt på noen nye kabelsko og vips så var den så god som ny. Så jeg anbefaler deg å sjekke det punktet ;)

0

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

+1

Identisk feil og løsning på min Lupus-maskin (samme som DAS-6 PRO).

0

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Jeg lånte vekk min Krauss til en kompis. Den fikk samme problem. Så de kuttet bort et stykke kabel der den går inn i maskinen. Problem solved.

0

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!


Registrer ny konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.


Logg inn nå

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    Ingen innloggede medlemmer aktive