roligstek

Innendørs vaskeplass, Trondheim?

Skal vaske, polere og vokse bilen. Men har ikke mulighet før på kveldstid, og da begynner lufta og bli ganske fuktig, noe som er lite gunstig. Så lurer ganske enkelt på om det finnes en plass i Trondheim hvor jeg kan vaske innendørs, med egne produkter? Burde være mulig å fylle vann/koble til egen høyttrykkspyler. Jeg har egen skumkanon og litt usikker på om den passer på høyttrykkspyler med annet merke.

Vet av K2000 og Shell bilbyen. Men der blir det enten for fuktig, eller så kan man ikke fylle vann der. Man må jo fort holde på en stund om man skal ha et godt resultat, så burde ikke være veldig dyrt om det i det hele tatt koster noe. Ser jo tross alt kun etter en plass med bra lys, mulighet for tilkobling av vann, og at det er innendørs så det ikke er så fuktig.

0

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

http://www.detailersclub.no/forum/topic/15734-samleside;-selvvaskeanlegg/

Her er en liste over de fleste (kanskje alle).

Er nok litt vanskelig å fylle alle dine krav, men det du brude få tak i er et verksted med vaskeplass ute som du kan låne/leie.

Du kan jo forsåvidt bruke de vaskeplassene som er og sikkert noen som du kan bruke vaskebøtte og egne avfettinger. Det med høytrykkspyler kan jo bli vanskelig, så da hadde det jo vært greiest med et verksted som har tilgang til ei gran uten/innendørs.

Endret av KrisTun
0

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!


Registrer ny konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.


Logg inn nå

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    Ingen innloggede medlemmer aktive