Gå til innhold
LLH

Lett modifisert Honda civic hybrid

Recommended Posts

LLH

Havna på en honda igjen da etter og ha kikka på bil noen mnd :D Tråd mest for og ha litt oversikt over hva en har gjort og når. Og kansje det dukker opp et og anna skapelig bilde av en nogenlude ren bil inniblandt og:)

Det satt H-R coilovers og ultralite hikari 18x8.5 og yokohama 205/40-18" dekk på den når jeg kjøpte den. Kan praktisk og fysisk sett ikke bli lavere. Den fungerer helt utmerket til daglig, har kjørt nedi et par ganger på noe fartsdumper inne på en kjøpesenter parkering, ellers vet man jo av plassene man skal unngå :P Fysisk sett så er det ikke mere og skru på bak og forann så er det ikke mere og gå på til den treffer innskjerm, er bretta unna noe ører til noe plast plugger som holder innerskjerm på plass bare..

56a72da3-051e-4a5a-bf8e-abf1937c2959_zps

Endret av LLH

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
Sindre S Nilsen

Tøff bil ikke sett mange av dissa håra opp. hvordan syns du forbrukt er på denne bilen?

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
LLH

Kjørt til charlottenberg og tilbake i dag. Ca 30mil med RV2 og RV24 med veiarbeid og 50/70/80/60 soner om hverandre, og en del km en del over lovlig fartsgrense :rolleyes: Endte med 0.58 på mila. Er jo en 1.3liter med 95 hester og 121nm. Og en elektromotor på 20 hester og 103nm. Det gir ved 2500rpm 125hk og 167nm da liksom. hehe. Bilen veier vel i overkant av 1368kg inkl fører. Men med trinnløs "variator"/cvt girkasse så fungerer det utmerket alikevel. Er turtallsmaskin i sann honda ånd. I sport modus på girkassa ligger turtallet på 6000rpm med pedalen i bånn, i drive så stopper det på 5000rpm. Og man bruker også mere strøm og gjennvinner mere energi i sport modus. Bruker sport modus som motorbrems en del. Mellom akslerasjon og forbikjøringer er uproblematisk, med mindre du har 10%+ stigning med i beregninga.. Med sånn på flatmark så er ikke elektro motoren med i det hele tatt egentlig. Er bare som en ekstra dytt ut fra kryss, opp bakker og ved forbikjøringer/fartsøkning. Når man kjører med cruisecontrol så bruker den f.eks strøm i like stor grad som og øke turtallet for og holde farten oppe i bakker. I sportmodus så økes jo da turtallet og overskuddet av motorkraften da går til og lade batteriet. Man blir jo litt besvist på kjørestil da med en sånn bil, så man har jo som mål og komme hjem med fult batteri da:) Motoren har foresten ikke starter, den startes med elektromotoren.

Endret av LLH

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Registrer ny konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    Ingen innloggede medlemmer aktive

Informasjon

© Detailers Club Norway AS 2007-2018

Sosialt

Om oss

Her finner man det meste man lurer på innen bilpleie. Alt fra vask til polering på hvordan du skal få din bil til å bli så blank som mulig

×