Gå til innhold
Ambu

Schollconcepts-store.eu?

Recommended Posts

Ambu    0
Ambu

Har flere ganger vært på scholl sine hjemmesider for å lese om produkter, og finner ingen webshop der. Imidlertid snublet jeg over schollconsepts-store.eu i dag. Det er jo rart at scholl ikke linker til sin egen butikk? Ikke finner jeg noen omtale her på forumet heller....har noen erfaringer med denne nettbutikken?

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
Meringdal    2 080
Meringdal

Aldri lest noe om denne nettbutikken nei, da jeg som regel handler disse produktene av lokale aktører, eller fra england.

(link til butikk er http://www.schollconcepts-store.eu/ )

Siden virker jo grei og oversiktlig. Noen andre kanskje som har mer erfaringer enn meg?

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
Kristian Nafstad    39
Kristian Nafstad

Jeg får et inntrykk av at dette er noen som prøver å være Scholl Consepts siden de har dette i URLen sin, men det kan også være at de har det slik at det skal være enkelt å finne frem. Vilkårene på nettsiden deres er kun på fransk, og der står det at siden drives av SPRL Project Paint Research Labs Europe. Siden er veldig grei sånn sett, så ser ikke ut som en typisk "scam"-side ihvertfall.

Lite med reviews etter et søk på Google, men ser at det har blitt nevnt på detailersworld.com som selvfølgelig er nede nå....

EDIT: Kom opp igjen, var ikke mye å skryte av det jeg fant.. så veldig lite på nettet, uheldigvis. Ser ut som de startet opp i slutten av 2009 (ihvertfall da domenet ble kjøpt)

Endret av kristian_

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
R. Molnes    129
R. Molnes

De har nok basert seg på produkter fra Scholl Concepts, men at dette er direkte linket til Scholl Concepts annet enn det - tviler jeg sterkt på. Jeg vil anta at det ville bli lagt mer arbeid i siden om denne var genuin, ala hovedsiden til SC.

Må inn på "Contact" før du finner link til "About" og kan lese om selve firmat. Der representerer de seg selv som Scholl Concepts. Bildene der inne er en blanding av tekst på fransk og tysk. Teksten er nok klippet og limt inn fra hovedsiden.

Men men, er bare skeptisk av natur. Hadde ikke kjøpte noe der :)

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Registrer ny konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå


  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    Ingen innloggede medlemmer aktive

Informasjon

© Detailers Club Norway AS 2007-2017

Sosialt

Om oss

Her tar vi for oss det meste innen bilpleie. Alt fra vask til polering på hvordan du skal få din bil til å bli så blank som mulig

×