Gå til innhold
bayersk-mach-werk

Nytt innhold funker ikke ?

Recommended Posts

bayersk-mach-werk    70
bayersk-mach-werk

Utrolig irriterende at nytt innhold knappen på forumet ikke fungerer , får bare opp beklager,nytt innhold ble ikke funnet.

Har vært sånn her ihvertfall i et par uker nå, noen andre som også har det problemet.

Mine innlegg knappen funker da heldigvis.

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
challenger    203
challenger

Har fungert utmerket her, bruker Internet Explorer om det har noe å si.

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
Kristian Nafstad    39
Kristian Nafstad

Hvordan ser innstillingene dine ut da?

Her fungerer det fint og det ser bra ut. Dog i Chrome

Skjermbilde%202013-01-12%20kl_%2020_40_4

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
bayersk-mach-werk    70
bayersk-mach-werk

Hahaha så dum jeg er var bare innstillingene som var feil jaja takk for tipset Kristian .

Endret av bayersk-mach-werk

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
Kristian Nafstad    39
Kristian Nafstad

Så bra det ordnet seg! Hva hadde du innstillingene på?

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
bayersk-mach-werk    70
bayersk-mach-werk

Den i bånn der sto på bare det jeg følger og ikke annet som det gjør på din.

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Registrer ny konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå


  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    Ingen innloggede medlemmer aktive

Informasjon

© Detailers Club Norway AS 2007-2018

Sosialt

Om oss

Her tar vi for oss det meste innen bilpleie. Alt fra vask til polering på hvordan du skal få din bil til å bli så blank som mulig

×