Gå til innhold
Willy Wonka

Vinterlagring

Recommended Posts

Willy Wonka

Jeg har en cabriolet som jeg har fått tilbud om å lagre i låven til en bekjent av meg. Jeg har ikke sett låven selv, men ifølge han er det hardtråkket jord og bark som underlag. Låven har eksistert i 30 år, så det er ikke snakk om direkte fukt på underlaget. Likevel var han redd for at bilen kunne trekke fukt fra underlaget fra utsiden (hvis noen skjønte det) og var redd bilen kunne ta skade av det.

Er det noen som har formening om dette? Er det trygt å vinterlagre bil med stofftak i låve med jordgulv? Er det fare for fukt eller fuktproblemer? Noen som har noen gode råd?

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
abc

Det er et relevant problem. Helst skal du ha betonggulv eller komme deg opp en etasje i låven.

Jeg tror jeg ville ha kjøpt meg en tykk presenning som dekker hele bilen + en meter utenfor og lagt på gulvet. Det ville heller ikke ha gjort noe å få bilen litt opp fra gulvet, selv med presenning.

Så har du også det at du risikerer å få mus i bilen. Møllkuler i rikelige mengder under, i motorrom og kanskje inni bilen vil nok sikre deg mot det meste av uønsket besøk.

Er det trygt? Nei.

Fare for fukt? Ja.

Ville jeg ha gjort det? Nei.

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
Babelfisken

Betong er på ingen måte noen garantist mot fukt. Mange som har erfart det. Tvert om har mange oppled omfattende korrosjon pga galvaniske spenningsforskjeller elns. Men presnningsforslaget tror jeg er bra. Har gjort det i tilsvarende garasje hjemme og der står tre motorsykler tørt og korrosjonsfritt de siste par årene.

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
Willy Wonka

Ok. Takk for svar. Låveeieren foreslo også presenning. Men mulig jeg dropper det denne omgangen. Hørtes litt skummelt ut.

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
Mr-Online

viktigst er godt med ventilasjon... Det er viktigere enn jordgulv eller betonggulv :-D samt få den opp på lecablokker elns.. Aller helst bør den stå på bukker da dekk ikke skal stå stille alt for lenge før de blir urunde

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Registrer ny konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    Ingen innloggede medlemmer aktive

Informasjon

© Detailers Club Norway AS 2007-2018

Sosialt

Om oss

Her finner man det meste man lurer på innen bilpleie. Alt fra vask til polering på hvordan du skal få din bil til å bli så blank som mulig

×