morrun

Ønsker kontakt ang. utvendig rubbing/shine Østfold

Hei.

Viser til min tråd under "eksteriør". Jeg vurderer å kjøpe en Jeep SUV som sårt trenger utvendig pleie. Det er åpenbart at bilens tidligere eier ikke har brukernavn på dette forumet.

Bilen har mye riper av forskjellig omfang, og dersom jeg kjøper bilen ønsker jeg at noen med "kjærlighet" til bil og bilpleie skal hjelpe meg med den. Forventer ikke "ny" bil, men antar utifra de svar jeg fikk i nevnte tråd, at bilen kan bli langt finere enn den fremstår per i dag, med varig resultat. Jeg er selv også begeistra for bil, men etter stusselige resultater ved tidligere spede forsøk, med dårlig utstyr og null peiling på polish, får jeg nå hjertet i halsen ved synet av poleringsmaskin.

Jeg vet lite om produkter og pris, men ser for meg at ordidinært gode produkter kan gjøre mye bra for denne bilen(?). Kan periodevis klare meg uten bilen en dag eller tre.

Jeg ønsker å komme i kontakt med noen som er klar for utfordringen. Jeg bor i Fredrikstad, og håper av praktiske årsaker det finnes noen i fredrikstad/sarpsborg-området som kan hjelpe meg.

Mvh Morten

0

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Siden respons lar vente på seg, må jeg kanskje utvide horisonten til hele Østfold eller lengre? Blir litt mer plunder med levering og henting, men det løser seg vel.

Mvh Morten

0

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Hør med Bernhard her på forumet, han holder til i Ås, og jeg mener han har litt kapasitet nå. Å du skal lete lenge etter en dyktigere detailer en han.

0

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Takk for tipset Tommy.

Mvh Morten

0

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!


Registrer ny konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.


Logg inn nå

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    Ingen innloggede medlemmer aktive