Gå til innhold
thostr

Vaskehall i Tromsø

Recommended Posts

thostr    0
thostr

Skulle gjerne ha utøvet litt tender love & care på min Passat B7 før vinteren virkelig får festet greper i Tromsø. Har desverre ikke tilgang til oppvarmet lokale. Er det noen her inne som vet om noe sted i Tromsø hvor man kan stå i fred et par times tid og pleie bilen sin, evt. mot kompensasjon?

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
challenger    203
challenger

Det har kommet opp ett nytt anlegg med vaskehaller ved Biltrend-bygget. Det er selvbetjent med kortautomat og muligens går det an å okkupere en av boksene dersom "køen" tillater det. Jeg regner med at det ikke er timesbetaling, men kun for programvalgene. Nå kjenner jeg ikke temperaturen inni der på denne årstida, så det er ikke sikkert det er egnet.

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
Janko    59
Janko

Helt ok temp der.. E 3 stk gjør det selvhaller og en med vaskemaskin i,, negative. Et att det ikke er krane der.. Så man må nesten ha med ei bøtta med vann ( går jo greit det å,, har man lokk, gikk bra sist iværtfall) treng ikke bestille time..

Tvile det e populert å stå der i flere tima.. Da burde man gjøre det seint/natta. Ikke egna å polere heller legge voks på..

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
Tommyk    0
Tommyk

Det jeg ser på som minus er at det ikke er vannkran, og at når man bruker kort så blir man belastet med 30 kr. Og når man er ferdig med et program, så fortsetter pengene og tikke nedover. På automaten så er det en stoppknapp, men det skjar ikke noe når jeg trykker på den. Og synes at pengene blir fort brukt opp på høytrykkspyling. Eneste man får litt god tid for pengene er støvsuging.

Ellers får man stå i fred, og kan bruke god tid. Er helt greit og ta med egne produkter og bruke de, og det er varmt og lyst i hallene.

Ellers så har man vel kun Statoil i Breivika som har innendørs vaskehall?

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Registrer ny konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå


  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    Ingen innloggede medlemmer aktive

Informasjon

© Detailers Club Norway AS 2007-2018

Sosialt

Om oss

Her tar vi for oss det meste innen bilpleie. Alt fra vask til polering på hvordan du skal få din bil til å bli så blank som mulig

×