Gå til innhold
TomTom

Riktig teknikk?

Recommended Posts

TomTom    9
TomTom

Jeg har så langt denne sesongen polert en del biler. Dvs mine to egne, en reflexilber metallic 04mod Touran, en svart metallic 01 Audi A3. Samt en rød metallic 06mod Peugeot 307cc, mørk grå metallic jaguar 08mod, blå metallic Civic.

På alle bilene har jeg brukt Meguiars DA, med enten burgunder Meguiars pad, gul 3M eller gul scholl pad. Sammen med enten Meguiars #105 eller #86, eller Scholl S02(synes denne klumper/støver mye og blir derfor nedprioritert).

Alt i alt synes jeg det tar veldig lang tid å bryte ned vaskeriper, ikke minst RDS. Det gjelder alle bilene. Jeg kan fort bruke en time pr. panel før det blir bra. Typisk sprer jeg på første trinn, går over det bestemte området 1-2 runder før jeg skrur opp hastigheten til 4 på maskinen og går over 2-3 runder. Normalt legger jeg på 3-4 flekker polish ved hver gjennomkjøring, altså ved totalt 5-7 runder/pass.

Er det noe galt med teknikken min eller må jeg over på roterende for å få mer fart på sakene?

På forhånd takk for svar, mvh TomTom

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
ØHN    5 293
ØHN

Hvis du passer på å begrense område du jobber på, og sørger for at det utvikles litt varme, henter du nok maksimal korrigering ut av maskinen.

Roterende maskin korrigerer kjappere. Men jeg har jobbet både 3 og 4 timer på et panser med roterende etterfulgt av DA-maskin før jeg har sagt meg fornøyd. Å korrigere lakk og fjerne riper, uten å ødelegge noe, tar tid :)

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Registrer ny konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå


  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    Ingen innloggede medlemmer aktive

Informasjon

© Detailers Club Norway AS 2007-2017

Sosialt

Om oss

Her tar vi for oss det meste innen bilpleie. Alt fra vask til polering på hvordan du skal få din bil til å bli så blank som mulig

×