Gå til innhold
bayersk-mach-werk

flekking av klarlakk

Recommended Posts

bayersk-mach-werk

hei var uheldig idag og fikk litt for mye varme på framfangern min så noe av klarlakken flasset av under vasking. noen tips til hvordan jeg kan utbedre dette eventuelt guide ^_^ må vell skaffe noe klarlakk, men det er bare mindre partier det ble borte på så lurer på om det holder med å flekke eller om jeg må lakke ?

mvh fredrik og tuuuusen takk for svar er utrolig forbanna på meg selv nå kommer nokk til å bli lite søvn inatt gitt :shocking2:

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
trondw

Om du har mye steinsprang eller skader i den så er det like greit å få den fikset å lakkert opp med farge og klarlakk på nytt, visst ikke kan du pusse den ned med P1000 og en mild matteklut i kanter, så får du ett lakkverksted til å legge ny klarlakk på hele fangeren :) Blir ikke pent med flekking.. :thumbdown:

Blir også sannsynligvis billigere om du skrur av fangeren, siden de da kan lakkere den med andre deler og du kan slippe starttid på lakkboksen. Bare starttid er rundt 1000-2000kr.

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Registrer ny konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    Ingen innloggede medlemmer aktive

Informasjon

© Detailers Club Norway AS 2007-2018

Sosialt

Om oss

Her finner man det meste man lurer på innen bilpleie. Alt fra vask til polering på hvordan du skal få din bil til å bli så blank som mulig

×