Gå til innhold
ANM

DCN forvandlet bilpleieopplevelsen!

Recommended Posts

ANM    157
ANM

Vil bare få skryte av gjengen her inne. Aldri har det vært så tilfredsstillende og rusle ut og stelle med bilparken. Ikke bare har dette stedet gitt meg nyttige tips om hvordan det skal gjøres, men også hvilke produkter som trengs.

Årsaken til at jeg begynte å søke etter knowhow var kjøpet av en ny BMW og ønsket om å holde den tilnærmet 100, merket fort at det ble kjedelig og at jeg begynte å bekymre meg for at jeg skulle gnukke vekk lakken på den til slutt, så i sommer kjøpte jeg meg en gammel Ferrari som avlastning. :fun:

Nettopp satt meg ned etter en liten morgenskrubb av den røde tassen og i spontan glede av å ha alle produktene jeg trengte lett tilgjengelig, slik at jobben bare ble en fest, måtte jeg bare tasten inn dette.

Takk

André

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
Kristian Nafstad    39
Kristian Nafstad

Før hadde jeg vel bare 3 produkter og syns det var greit, nå har jeg maaaaaange flere og syns det er TOPPERS og føler at jeg gjør ting riktig :) Er et flott forum med herlige folk og god kunnskap !

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Registrer ny konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå


  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    Ingen innloggede medlemmer aktive

Informasjon

© Detailers Club Norway AS 2007-2018

Sosialt

Om oss

Her tar vi for oss det meste innen bilpleie. Alt fra vask til polering på hvordan du skal få din bil til å bli så blank som mulig

×