Style

Utvendig/innvendig shine av 2004 MB C200CDI

Hei,

Jeg har nylig kjøpt meg en 2004 modell MB C200CDI som snart har rundet 170 000km. Den skinner fint i lakken på avstand, men det er en del asfaltflekker og noen små lakk skader rundt omkring. Bakruten er preget av 3 markante riper fra vindusviskeren og frontruten med 1000 bittesmå hakkskader etter stein-/saltsprut antakeligvis. Innvendig er det delskinnseter som ser helt greie ut, men kunne godt freshes opp litt. Det lukter også noe i bilen, antar at det kan ha noe å gjøre med AC anlegget. Forrige eier hadde en hund så det kan også være en årsak...

Jeg har brukt noen timer på å støvsuge hunderhår og fjerne møkk, og tatt noen enkle utvendig/innvendig vask av bilen. Men jeg må ærlig innrømme at jeg har lite peiling på ordentlig bilvask og polering etc. Opprinnelig hadde jeg tenkt å ta bilen til en av de mange bilvaskhallene og fått polert den der, men det var helt til jeg kom over dette forumet og ble veldig inspirert av bildene i S&S tråden. Her er det virkelig dyktige folk uten tvil!!!

Jeg aner ikke hvor mye dere tar for å shine opp en bil både innvendig og utvendig, men det hadde vært morro om noen ville prøve seg på min. Jeg bor i Oslo så foretrekker noe nært, men bilen har jo 4 hjul så det er mulig å flytte på seg litt :) Håper på en bra pris og et enda bedre resultat :)

Legger ved noen bilder av bilen, kan ta flere om ønskelig:

bil_1.jpg

bil_2.jpg

bil_3.jpg

bil_4.jpg

bil_5.jpg

bil_6.jpg

bil_7.jpg

Mvh

Sam

0

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Dette er helt klart en jobb for ØHN her på forumet, han er MB entusiast, og har meget god kontroll på lakken på disse. Han holder til i nedre eiker.

0

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Om du vil fjerne de asfaltflekkene selv er det bare å kjøpe seg en flaske prickbort.. Begynner å renne med en gang du spruter på, eneste er at lakken må være tørr for å få et godt resultat. Må kanskje på med to runder på denne:)..

Dette er en avfetting som ikke tar trafikkfilm og generel møkk noe særlig, men til asfalt er den vel den beste. Brukes ikke hver vask.

Riper/lakkdefekter og kanskje en vask/ac-rens, er kanske greit å sette bort til folk som har gjort det før. Tror ikke du blir skuffet om du går for "massøren" som er nevnt ovenfor:)

Endret av cocos
0

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Henger meg på Tommy :) ØHN er utrolig flink, bare pass på å holde på haka når du får tilbake bilen :))

0

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!


Registrer ny konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.


Logg inn nå

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    Ingen innloggede medlemmer aktive