Gå til innhold
bilmagikeren

Lakk til innvendig bruk, tips?

Recommended Posts

bilmagikeren

Jeg lurer på om noen har tips til lakk som jeg skal bruke på innvendig plastikk. Midtkonsollen har blitt brukt som bord og kanter o.l har begynt å skifte farge. Konsollen er grå og plasten under er sort.. Jeg tenkte å maskere opp og male over med liten pensel og f.eks noe Tamya lakk. Denne lakken er vel ment for modellbiler etc.. men tenkte det kunne være noe. Er det noen som har erfaringer med lignende eller bare noen tanker om saken?

Lurer da mest på hva slags lakk og ev hvor dere har handlet inn:)

Takker for innspill:)

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
Christer

Jeg har lakkert midtkonsollen min med hobbylakk på sprayboks fra Biltema. Tre lag farge og 6 lag klarlakk. Etter tre sett midtkonsoller, mye prøving, feiling, banning og oppgitthet fikk jeg det endelig til, 8 måneder etter at jeg begynte på prosjektet... og jeg må egentlig ta en runde til da det er masse støv som sitter i lakken.

Skal også sies at det ble lakkert utendørs med tidvis frisk vind :)

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
bilmagikeren

Jeg Har ikke tenkt å demontere konsollen:) Skulle vel egentlig lagt inn et bilde, men det er ikke såå farlig. Tenkte å maskere, og bare bruke pensel. Det er bare kanter som er slitt, så veldig lite Tror kanskje største problemet er å få riktig farge..? Men i og med at dette er plastikk, er det vel kurrant å bruke f.eks Tamya hobbylakk? Trenger jo veldig lite, og spray inne i bilen, tror jeg ikke er for meg:)

takk for svar:)

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Registrer ny konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    Ingen innloggede medlemmer aktive

Informasjon

© Detailers Club Norway AS 2007-2018

Sosialt

Om oss

Her finner man det meste man lurer på innen bilpleie. Alt fra vask til polering på hvordan du skal få din bil til å bli så blank som mulig

×