Gå til innhold
Cobber

Oversikt over holdbarhet og glans?

Recommended Posts

Cobber

Jeg vet at man ikke kan få alt her i verden, men finnes det en oversikt som sier noe om holdbarhet og glans for de forskjellige lakkforseglerne/ voksene?

Får jeg spørsmål om hvilken LSP som holder lengst, gjør at lakken preller mest eller gir blankest lakk kan jeg ikke svare. Jeg forstår at lakktype, vær, vind og vask påvirker.

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
trogha

Blankest lakk får du etter en skikkelig flerstegs korrigering, i mange blindtester har vokser til 200.- blitt foretrukket utseendemessig over vokser til mange tusener og titusener. Collinite, swissvax og Dodo (og sikkert mange andre) har vokser som gir bra holdbarhet og beading/sheeting. Autoglym HD wax er også en knallbra voks.

Hos noen holder f.eks Shield bare noen uker, mens hos andre holder den mange mange måneder, så her blir det vanskelig å komme med et direkte svar :)

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
Mighty

Det finnes ingen oversikt nei. Forskjellene på holdbarhet er store, og varierer etter lakk, hvor du bor, hvordan du vasker, hvor mye du kjører, etc. Utseendet er enda mer subjektivt siden noen synes produkt A ser best ut mens andre synes produkt B ser best ut, mens andre igjen ikke ser noen forskjell i det hele tatt. Siden ingen hittil har greid å påvise en synlig forskjell mellom en voks og en annen i praksis uansett prisklasse så blir dette umulig å fastslå eller lage en oversikt over :)

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Registrer ny konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    Ingen innloggede medlemmer aktive

Informasjon

© Detailers Club Norway AS 2007-2018

Sosialt

Om oss

Her finner man det meste man lurer på innen bilpleie. Alt fra vask til polering på hvordan du skal få din bil til å bli så blank som mulig

×