Gå til innhold
Dave

Produkttips fra start til slutt(polish til lsp)

Recommended Posts

Dave    0
Dave

Heisan:-) Er på utkikk etter produkter til vår prep av bilen:-) Er nybegynner,så greit å få tips fra folk som kjenner til produktene. Har en japaner som er 4 mnd gammel,så ser ikke så ille ut. Men greide å få en ca 10 cm lang ripe i klarlakken på høyre dør her om dagen:-((se innlegg) Må prøve å få gjort noe med den. Alt skal gjøres for hånd, da jeg ikke har maskin,og heller ingen erfaring på det området. (skal kjøpes etterhvert) Har sett litt på Swissvax serien. Og tenkte på å bruke Swissvax Cleaning Fluid Strong på ripa,men litt usikker på om den er for grov? Etterfulgt av vanlig Cleaning Fluid og en voks.(ripa +resten av bilen) Men kom gjerne med forslag om andre merker og produkter. Skal som sagt gjøres for hånd,så regner med å bli "lang" i armene:-) Takker for svar:-)

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
TobiasW    322
TobiasW

Hei,

Hadde jeg vært deg ville jeg kjøpt en DA-maskin først som sist. Bilnerden har superkampanje på Kestrel DAS6-Pro (bruker denne selv), se gruppekjøp her på forumet. Da kan du faktisk korrigere mye og samtidig spare armene dine for senebetennelse :)

Selv har jeg både 3M-serien (grønn, gul, blå) og Scholl S2 Orange, S3Gold, S17+ og S40 - begge serier med tilhørende pads. Ville heller gått for noe slikt enn Cleaner Fluid fra Swissvax, selvom jeg ikke har prøvd sistnevnte. Du kan få til mye mer korrigering med disse seriene, enn CF (den blir mer som en rens som tar små riper).

Hvis du kjøper deg en Swissvaxvoks, kan du evt. bruke Cleaner Fluid først for en slags heft til SV-voksen.

Lykke til :)

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
Dave    0
Dave

Hm.. Veldig fristende. Og ett meget godt tilbud ser det ut til:-) Er litt bekymret siden jeg ikke har brukt maskin før,men er jo bare å hoppe i det:-) Tips og guiding får man jo her på forumet:-)

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
TobiasW    322
TobiasW

Med en DA-maskin skal du ikke være så bekymret. Den er veldig safe da den utvikler lite varme, og det skal myyyye til for å gjøre skade på normal klarlakk. Du kommer ikke til å angre ett sekund :)

Se litt rundt på S&S'er her som er gjort med DA-maskin - mye du kan korrigere, og da blir det morsommere og mer komfortabelt :)

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
bilmagikeren    40
bilmagikeren

Das-6pro er en kjempemaskin... Om du skalha Da-maskin (og ikke flex) er dette et meget godt tilbud. Og det er STOR forskjel på 500w og 850w spør du meg. Prisen er jo også veldig god:) Vile ikke lurt på det en gang, du kommer ikke til å angre, og slipper tennisalbue og senebetennelse:)

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
Dave    0
Dave

Ser ut til at det bare er å slå til:-) Skal bestille i løpet av dagen:-) Noen tips på hva jeg bør kjøpe av tilbehør? Tenkte på en basic startkit.

Ser det er flere som roser 3M, blant annet. Takker igjen for verdifulle tips:-)

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Registrer ny konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå


  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    Ingen innloggede medlemmer aktive

Informasjon

© Detailers Club Norway AS 2007-2017

Sosialt

Om oss

Her tar vi for oss det meste innen bilpleie. Alt fra vask til polering på hvordan du skal få din bil til å bli så blank som mulig

×