orjanbmw

BMW E36 poleringsJobb ++ Bergen

Har en BMW 320i 1992 modell som ikke har fått kjærlighet på over et år nå, har ikke kunnskap til å gjøre dette selv heller :(

bilen har en god del bittesmå overflateriper etter vaskemaskin, shoppingkjerringer på kjøpesenteret som skviser seg mellom bilene på parkeringsplassen og smeller opp dører så de treffer bilen ved siden av osv. Bilen har også noen steinsprutskader og er generelt stygg i lakken, mistenker at dette er pga at bilen er 20 år gammel og ikke har blitt polert, lakkfornyet eller noe som helst de siste årene, utenom voksing via maskin, noe som ikke kan kalles voksing etter min mening :)

Jobben er som følger: vask, polering osv. evt lakkfornyer eller noe som frembringer glans og fargen i lakken igjen og fjerning av småstripene (regner med dette forsvinner ved polering.

Hvis dette er en jobb du kunne tenkt å ta på deg kan jeg selvfølgelig skaffe bilder av bilen osv osv så du kan finne en pris som er rett :)

håper på svar :)

Hilsen Ørjan!

0

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Det er flere dyktige fra bergen her, men tror det hjelper å legge ut noen bilder av bilen. Slik som du forklarer det ang tilstand på lakken, og med fylling av steinsprut, og kansje noen dype riper, så vil jeg nok tippe på mellom 6-8000.- for en slik jobb.

0

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Bilder av bilen, spesielt store skader som du evt. ønsker utbedret med f.eks våtsliping osv. er bra. Ønsker du kun utvendig jobb eller innvendig også? Er som Tommy seier mongen kompetente folk i Bergen som sikkert kunne tatt bilen om dei har tid, kunne tatt den sjøl, men har ikkje nok erfaring føler eg til å ta andre biler og ta betalt for det, det får no bli et år til tipper eg. Men er gjerne med å hjelper om du får ein erfaren mann/dame med deg, så går det nok fortere iallefall :P

0

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Veldig "lettpolert" bil detta, så her er det vel bare å hive seg på for de som holder til på rett sted!

0

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Helt sant, hadde en slik i 5 uker (95 mod), polerte og beskytta den. 3 uker seinere var den vrak :P Men jo, ikkje særlig stor og er helt grei å jobbe med :)

0

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!


Registrer ny konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.


Logg inn nå

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    Ingen innloggede medlemmer aktive