bilmagikeren

legge link til bilder.(problemer)

Hallo, jeg fikk plutselig dreisen på bildene her og alt var bra, trodde jeg..

Jeg bruker photobucket, og høyreklikker på fjerde linje, venstreklikker og bytter vindu ti dcno, videre høyreklikker jeg i "feltet" og skal da få opp lim inn, den kommer ikke opp, eller den er der men kan ikke velges... Skjønner ingenting, for jeg fikk til en dag og neste dag fungerer det ikke:( Håper noen skjønte det jeg prøvde å rable ned:)

På forhånd takk:)

0

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Eg venstreklikker på fjerde linje. Bruker "apple" + v for å lime inn bildet. (ctrl + v for dei tullingane som ikkje har skaffa seg mac! ;) )

Ctrl + c er for å kopiere. Du kan prøve dette og viss du uthever fjerde linje. Du finner nok ut kva som passer deg.

0

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

nope... Jeg har vel klart å surre til ett eller annet, men rart for har jo bare skrudd maskin av og på igjen.. Jeg får prøve å få hjelp av en kar jeg kjenner som har ganske peiling på data. Jeg som var cockey å skulle bare druse på med bilder og det som verre er:)..!

0

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Når du er på Photobucket skal det holde å bare klikke på IMG-linken til bildet, da kopierer den linken selv og du kan lime inn her på forumet :)

Det jeg sliter med Photobucket, er at når jeg har redigert et bilde i Photoshop f.eks, eller Photobucket's eget program, og skal linke til den via forumet her, legger Photobucket ut det opprinnelige bildet, og ikke det redigerte. Uansett om jeg har lagret det separat :wacko:

0

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Hmmm

0

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Hallo, jeg fikk plutselig dreisen på bildene her og alt var bra, trodde jeg..

Jeg bruker photobucket, og høyreklikker på fjerde linje, venstreklikker og bytter vindu ti dcno, videre høyreklikker jeg i "feltet" og skal da få opp lim inn, den kommer ikke opp, eller den er der men kan ikke velges... Skjønner ingenting, for jeg fikk til en dag og neste dag fungerer det ikke:( Håper noen skjønte det jeg prøvde å rable ned:)

På forhånd takk:)

Når du navigerer rundt på photobucket skal du ha en slik pekefingerhånd. Da skal du kun venstreklikke på fjerde linje. Da byttes img-koden ut med "copied". Så skal det bare være å høyreklikke her på DCN og lime inn :)

Skal nevnes at jeg har slitt litt med dette selv og opplevd at photobucket ikke alltid reagerer eller følger helt med...

Pleier å hjelpe å dra musepekeren (hånden) over img-koden et par ganger.

0

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Dette virker mer som nettleser problem en bøtte problem.

Vet ikke hvordan det er med trådstarter, men det stemmer nok helt sikkert mtp de problemene jeg har hatt. Jeg er jo en av de tullingene som enda ikke har sluttet å bruke IE :ph34r:

0

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!


Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.


Logg inn nå

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    Ingen innloggede medlemmer aktive