Christer

Ø: Vaskehall el. garasje med løftebukk, Bergen

'ning! :)

En kompis hadde BMW'en sin på PKK nylig og kom hjem med en liste lang som et vondt år, fire 2'er-feil, ingen godkjenning og et prisoverslag på 26k for utbedring av feil på bilen... dette er da en 2005-modell 525DAT.

Han luftet sine bekymringer for venner og forumbekjente angående et spesifikt problem, "oljelekkasje fra motor og girkasse" og har prøvd å få innhentet litt tilbud for fiks, og fikk beskjed om å vaske motorblokk og girkasse først og fremst for å se om det i det hele tatt er lekkasje eller om noen bare har sølt olje under påfylling. Så ringte han meg for å høre om dette var noe jeg kunne ta meg av med kjemisamlingen min...

I utgangspunktet er jo ikke dette noe problem å få gjort, men motorrommet er jo i heldekkende plast, og uansett må vi vel inn under bilen for å få gjort rent bunnpanne og girkasse.

Så - problemet er at jeg ikke har noen løftebukk, og ingen av selvvaskanleggene jeg har tilgang til har løftebukk heller.

Jeg har hørt med min mor om det er mulig å bruke vaskehallen/verkstedet på jobben hennes (der har de løftebukk), men de er midt i vedlikeholdsperioden nå og dermed er verkstedet i bruk.

Derfor spør jeg her... er det noen her i Bergensområdet som har en garasje eller tilgang til vaskehall/verksted med løftebukk jeg kunne fått låne eller leie noen timer en gang neste uke (helst tidlig i uken)? Alt jeg trenger av ekstra fasiliteter er vann, slange og muligvis en høyttrykkspyler (men kan ta med egen).

Tips og/eller tilbud mottas med takk (og kaffe). :)

0

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

synd jeg ikke har tilgang til Scania sitt lengre med grav, underspylingsgrav, bukker, luft osv......

0

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!


Registrer ny konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.


Logg inn nå

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    Ingen innloggede medlemmer aktive