Gå til innhold
oddster

saab 9-5 polering/innvendig shine

Recommended Posts

oddster    0
oddster

Hei, har en saab 9-5 som fikk ny lakk i mai i fjor. Den har fått et par runder med turtle-wax-polering og litt maskinvask. JEG syns den ser ganske bra ut, men det hadde jo vært artig å lagt litt kunnskap i shininga av den, gjerne noe som holder en stund med riktig vedlikehold også. Det er en helt vanlig 99-modell sedan, litt spesiell farge har den riktignok. Legger ved et bilde. Innvendig har den skinnseter, stoffmatter og er ellers ganske stock utenom sort lakkering(!) av dashbordet.

Som sagt, JEG syns den ser passe ok ut, men å legge litt kunnskap/kjærlighet i det tror jeg ikke blir feil:) Er ikke på jakt etter noen 100-timers jobb, men at det blir bedre enn jeg selv hadde fått til bør være en selvfølge. At lakken er relativt ny gjør vel jobben også enklere? Tenkte å få dette gjort rundt vår-tider, beklager hvis jeg er i overkant tidlig ute:)

Ellers kan jeg nevne at jeg bor i sandefjord, og er ikke avhengig av å bruke bilen i f.eks. jobb. Er jo ønskelig at ting blir gjort i rimelig nær avstand da:) Nuhvel, her er et par bilder av gliset, hvis noen vil ta jobben så hyl ut;)

DSC00052.jpg

DSC00050.jpg

DSC00051.jpg

mvh oddi

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
inDesign    86
inDesign

Om du kan levere den i Oslo, så kan jeg ta meg av den her.. Alternativet er jo å dra til deg, men da bør u ha en vaskeplass og innendørs sted jeg kan jobbe..

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
Krisse    332
Krisse

Pene linjer på den Saab'en der :) Hvor mye er den senket? Ser ut som det er litt å hente på den lakken synes jeg:) Det at lakken er rimelig ny betyr ofte at lakken er myk å jobbe med. Håpe det blir en s&s av denne :) Lykke til :)

Endret av Krisfje

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Registrer ny konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå


  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    Ingen innloggede medlemmer aktive

Informasjon

© Detailers Club Norway AS 2007-2017

Sosialt

Om oss

Her tar vi for oss det meste innen bilpleie. Alt fra vask til polering på hvordan du skal få din bil til å bli så blank som mulig

×