Gå til innhold
marius_kj

Problemer med lenker i Google Chrome

Recommended Posts

marius_kj    2
marius_kj

Hver gang jeg prøver å åpne en link i fra dette forumet så åpnes linken i to faner. Jeg må av og til ha inn ting med teskje med, men da leser jeg gjerne samme fane to ganger i stedet for å åpne det i to faner :) Dette skjer bare på dette forumet og er en smule irriterende. Mulig å få gjort noe med?

Marius

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
Dennis    539
Dennis

Skjer det bare med Google Chrome? ikke hørt om noen med samme problem før. Men du kan jo prøve å tilbakestille Chrome eller avinstallere det helt og legge inn på nytt igjen.

Ikke noe som skulle tilsi at Chrome oppfører seg spesielt på dette forumet

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
marius_kj    2
marius_kj

Det har vært sånn siste mnd ca. I tillegg blir øvre halvdel av siden svart i det den laster inn i ca. 1/10 sek for så å bli normal.

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
Meringdal    2 080
Meringdal

Skjer dette kun på en maskin? Eller har du testet chrome på andre maskiner for så å se om de oppfører seg annerledes? I tilfelle ville jeg enten slettet cookies, eller prøvd å reinstallert chrome.

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
Busch    5
Busch

Hver gang jeg prøver å åpne en link i fra dette forumet så åpnes linken i to faner. Jeg må av og til ha inn ting med teskje med, men da leser jeg gjerne samme fane to ganger i stedet for å åpne det i to faner :) Dette skjer bare på dette forumet og er en smule irriterende. Mulig å få gjort noe med?

Marius

Er det samme med Firefox

Det har vært sånn siste mnd ca. I tillegg blir øvre halvdel av siden svart i det den laster inn i ca. 1/10 sek for så å bli normal.

Det samme i firefox

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
marius_kj    2
marius_kj

Hmmm...hvordan kan jeg fikse det da? Mister jeg alle bokmerker hvis jeg reinstallerer Chrome på nytt?

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
Sindre2    122
Sindre2

Dersom du høyreklikker på et bokmerke kan du velge Bokmerkebehandling. Dersom du da trykke på Organiser-knappen øverst til ventstre i bildet kan du velge å eksportere alle bokmerkene dine. Samme prosedyre når du har reinstallert, bare at du velger Imporer :)

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
marius_kj    2
marius_kj

Takk. Der var det gjort, men har samme problemene fortsatt. Gjorde som du beskrev Sindre2, men når jeg installerte Chrome på nytt så lå alle bokmerkene der uten at jeg behøvde å gjøre noe. Ble det ikke skikkelig avinstallert? (Gjorde det via kontrollpanelet)

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
Christer    2 911
Christer

Brukerinnstillinger blir som regel ivaretatt selv om programmet reinstalleres.

Du har ikke tuklet med noen innstillinger som omhandler fane-behandling/-mishandling?

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
marius_kj    2
marius_kj

Nei, ikke som jeg er klar over selv i hvert fall...og er egentlig ikke så grønn at jeg skulle ha klart det. Og det skjer ikke på andre forum heller. Men det er da ikke verdens undergang...kanskje blir det borte av seg selv også ;)

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Registrer ny konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå


  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    Ingen innloggede medlemmer aktive

Informasjon

© Detailers Club Norway AS 2007-2018

Sosialt

Om oss

Her tar vi for oss det meste innen bilpleie. Alt fra vask til polering på hvordan du skal få din bil til å bli så blank som mulig

×