Gå til innhold
bilmagikeren

Liten test: No gloss spray (uten bilder)

Recommended Posts

bilmagikeren    40
bilmagikeren

Tenkte å legge ut en liten test av Scholl No Gloss spray.

Jeg har MEGET begrensede datakunnskaper, og har problemer med å laste opp bilder, så det blir bare tekst denne gang.

Scholl no gloss kommer i vanlig scholl sprayflaske, som jeg synes er helt grei, kanskje litt dårlig stråle, men det er problemfritt. Det er vel et produkt som kun skal beskytte, så jeg har behandlet overflaten med lime prime light først. Jeg har ikke fått testet produktet så mye, har kun brukt den på min egen bil, tror det er b-stolpen? eller c? ikke sikker. Uansett Det er matt sortlakert, og meget lett å skrape,lage ripe etc..

Påføring: Sprayer på produkt, prøver å jobbe inn produktet litt med en microfiberklut, er tynntflytende så renner veldig lett på vertikale flater. No gloss hazer ikke, den jobber seg vel bare inn og tørker så ikke nødvendig å buffe av på noen måte. Jeg gjorde det, men tror det ble litt mye produkt på lakken.

Den blir enda mattere om man buffer litt etterpå..

Utseende: No gloss betyr jo ikke akkuratt blending:) Så det er vel ikke å forvente, men overflaten får "shine", glinser litt mer. Man kan se hvor det er behandlet på overflaten. Vannet beader og sheader som på en vanlig sprayvoks, .

Varighet: Denne har som nevnt tidligere ikke blitt brukt såå mye, men ut i fra mine erfaringer har den holdbarhet som en QD, er jo fin å bruke sammen med den QD man bruker til vanlig etter vask.

Ettersom jeg bruker produktet utover vinteren, kan jeg prøve å oppdatere posten litt.

Konklusjon: Jeg synes Scholl No Gloss er et etterlengtet produkt. Nå blir det jo bare flere og flere produkter til matte overflater, og det er bra! Jeg personlig kunne kanskje tenke meg litt "tykkere" produkt, men det er bare personlige preferanser, dette er en sprayvoks og da er det det:) Kan jo ev spraye produkt på en pad, for så å påføre. Utseendet får seg et "løft" og du har god samvittighet for at den matte lakken er beskyttet også!

Prisen er 159.- og er VELDIG drøy i bruk, så her har man produkt i evigheter..

Scholl No Glos spray selges hos Scandicshine, og kan sendes pr.brev

Blir feil med noe terningkast, da jeg ikke kan sammenligne med noe lignende produkt, men et finfint suplement til "samlingen" og om man ikke har matte overflater, får man kanskje inn en kundebil med det.Anbefales:)

P.S dette er ikke noe deffinitiv konklusjon på produktet, bare mine personlige erfaringer på egen bil:)

Skal som nevnt prøve å oppdatere litt utover vinteren.

Martin

Endret av cocos

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Registrer ny konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå


  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    Ingen innloggede medlemmer aktive

Informasjon

© Detailers Club Norway AS 2007-2018

Sosialt

Om oss

Her tar vi for oss det meste innen bilpleie. Alt fra vask til polering på hvordan du skal få din bil til å bli så blank som mulig

×