Gå til innhold
vinnalott

Legge beskyttelse om høsten/vinteren?

Recommended Posts

vinnalott    2
vinnalott

Har stengt av vannkranene utendørs for vinteren, og bilen ser helt for jævli ut. I desperasjon har jeg kjørt igjennom børsteløs vaskehall et par ganger i høst, men det hjelper ikke nevneverdig.

Er redd for at de to turene igjennom den børsteløse vaskemaskinen muligens har knekt voksen min litt (antar det er sterkere kjemikalier enn "normalt" der..?), får se når jeg får vasket bilen skikkelig.

Har nå bestilt meg Zymöl-svamp og ONR for å kunne vaske bilen om vinteren (etter avspyling på nærmeste bensinstasjon) uten tilgang til rennende vann.

Lurer da på om det finnes noen som helst LSP som kan legges på i kaldt vær? Altså uten å måtte bruke flere timer på å få buffet av igjen?

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
ØHN    5 295
ØHN

Legge voks panel for panel og bufffe av med en gang, mens en holder panelet varmt med et par 500W halogen funker greit.

For å ha litt kontroll på LSP under vask anbefaler jeg å ta med SurfexHD 1:20 på lavtrykk-kanne som prewash, fremfor å bruke skummet i vaskehall. Spyl av med HT manuelt i vaskehall. Ved behov kan en legge på Prickbort først. Ha med varmt vann selv, hvis det ikke er tilgjengelig i hallen, håndvask, tørk og sprayvoks burde få deg gjennom vinteren med litt beading på lakken.

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
Dahlsveen    7
Dahlsveen

Jeg la Collinite 845 på Passaten i forrige helg og da var det ikke mer enn ca 5 grader på stokken, men det gikk overraskende fint. Hadde ingen problemer med å buffe av annet enn at man burde, som ØHN sier, ta ett og ett panel da det la seg litt dugg på taket mot slutten av jobben:-)

Endret av Dahlsveen

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Registrer ny konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå


  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    Ingen innloggede medlemmer aktive

Informasjon

© Detailers Club Norway AS 2007-2018

Sosialt

Om oss

Her tar vi for oss det meste innen bilpleie. Alt fra vask til polering på hvordan du skal få din bil til å bli så blank som mulig

×