Gå til innhold
Daniel R

Farecla?

Recommended Posts

Daniel R    144
Daniel R

Hehey...

Først må jeg få sagt at endelig har jeg funnet et fornuftig forum her på nettet :thumbs:

Har ikke vært borti mange produkter gjennom årene, har egentlig holdt meg til Autoglym (siden det er den varen den lokale Mekk butikken har, utenom skillpadda som jeg ikke liker).

Vil nå prøve ut diverse andre produkter, har sett gjennom forumet og fått veldig mye hjelp til valg av produkter :thumbup:

Men, noe jeg fant lite om var "Farecla".... Noen som har erfaring med dette??

Jeg var i Danmark og Tyskland i forrige uke og var sikkert innom hver eneste bilpleie forretning og snek i hyllene (sur frue i bilen mot slutten :P)

Det var ganske mange som brukte produkter fra Farecla, men siden jeg ikke kan dansk så godt fatta jeg ikke alt de sa om produktet... men jeg fikk vertfall med meg 1 boks (1l) fra den ene plassen gratis slik at jeg kunne prøve dette ut selv.

Har ikke fått gjort dette enda da min gamle maskin tok kveld og ny er på vei i posten... (skal prøve Dewalt sin, Erfaringer noen??)

Fikk med med, "Farecla G3 Regular Grade Paste"

Takker for alle svar, KONGE FORUM!!! :thumbs:

Daniel

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
trogha    442
trogha

Har stående en flaske med den groveste rubbinga til Farecla, G ett eller annet, den var helt ok, kutter bra men støver en del og er litt "seig" i konsistensen. Men sånn som jeg skjønte det skal de fleste produktene deres brukes med vann og da blir det fort mye gris. Dog mener jeg å huske at de hadde et kurrant system på bakplater, puter og pads.

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
Daniel R    144
Daniel R

Takker for svar :-)

Skal brukes med vann ja, var akuratt inne på produsentens side å leste litt... Blir spennende å se, skal i garasjen i morgen å prøve den ut... skal ta med kamera å legge ut 50/50 bilder, og bilder av resultatet... Selv om jeg ikke sitter på noe serlig med erfaring kan jeg vertfall si min mening om produktet og hvordan det var å jobbe med...

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Registrer ny konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå


  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    Ingen innloggede medlemmer aktive

Informasjon

© Detailers Club Norway AS 2007-2017

Sosialt

Om oss

Her tar vi for oss det meste innen bilpleie. Alt fra vask til polering på hvordan du skal få din bil til å bli så blank som mulig

×