• 0
MadsH

Høytrykk med skumkanon problem :S

Spørsmål

Hei, jeg fikk nettopp hjem skum kanonen til bilnerden

(link: http://bilnerden.no/index.php?main_page=product_info&cPath=25_28_50&products_id=46 )

Har en Kärcher høytrykkspyler fra 90tallet engang, fynker kjempe bra, men når jeg satte på skumkanonen (hadde fylt trykk på) gikk trykket av og på. Noen andre som har vært borti dette?

Skal du ta på skummet med lavt trykk?

Også gode skumblandinger mottas med takk kjøpte Bilt-Hamber Autofoam men følte ikke hang så godt værtfall alene (blandet 1/15 ish redd for å ta voks)

post-3320-0-32587500-1317239851_thumb.jp

0

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

33 svar til spørsmålet

  • 0

Hadde samme 'problemet' som deg tidligere, og da var det rett og slett pga. at hageslangen hadde for mange krøllete svinger og hadde noe mindre vanngjennomførsel noen steder. Men regner med at du har sett over slangen som går inn i høyttrykksvaskeren? Viktig med 100% flow gjennom hele. :)

0

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
  • 0

Da har du nok ikke noe gjennomslipp av såpe, du skal vri mot - for å få ut mer såpe.

Du kan fint kjøre ren Autofoam på skumkanonen uten at det fjerner voks..

0

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
  • 0

Dette er når det har runnet litt av da..

Har kanoen på max såpemengde..

Her er mens jeg legger på

Får prøve å ha sterkere blanding nestengang :)

post-3320-0-75205700-1317240173_thumb.jp

0

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
  • 0

Du trenger ikke fylle så veldig mye i flaska.

Jeg bruker ca 1/5 av flaska på maks såpe når jeg dekker hele bilen med skum.

Har blandet ca 1:1 eller 1:2 og dette har ikke drept voksen på min, også kjørt 1:0 uten problem, men da ikke med skruen på maks såpe.

Dog lært at det er viktig med berøringsvask etter BH Autofoam ellers henger det igjen på lakken..

0

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
  • 0

Ok, takker for svar, har det noen hensikt å blande med andre såper? noen gode tips?

Men høytrykkspyler problemet noen som har vært borti det?

Vasker såklart for hånd etter skumming..

0

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
  • 0

Brukte selv Bilt Hamber Autofoam i skumkanon for første gang i går. Blandet 1:4 i kanonen og kjørte justeringsskruen på maks såpe (dvs. helt over på minus) siden jeg har målt blandingen ut fra kanonen til ca. 1:25 i denne instillingen.

Resultatet ble et litt for tynt skum, dvs det hang dårlig sammenlignet med CGCWG såpa jeg har brukt før. Vaskeeffekten virket dog bedre med Bilt Hamber. Skal blande litt sterkere neste gang, eventuelt ha i en liten dash av CG.

0

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
  • 0

Men kjører dere høytrykken på fuldt trykk?

0

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
  • 0

Kjører ren autofoam i beholder her og skruen sånn sirka midt på mht vanlig vask og mer mot maks når det er mer møkk.. Er ikke skummet alene som løser møkka, Bilt Hamber Autofoam er en av de bedre såpene mht prewash syntes jeg, den og Orange Prewash er gode såper, ikke de som skummer aller mest, men de gjør en god jobb :)

0

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
  • 0

Hei!

Har Karcher spyler selv, og den har vel en slags softstart funksjon. Har du sjekket av kanonen sitter skikkelig i lansen? :) Hvis den gjør den, skal spyleren først skyte en "kule" deretter begynne å spyle med høyttrykk. Kan se om jeg får tatt bilde imorgen, eventuelt en video hvis det er ønskelig :)

0

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
  • 0

Bruker Nilfisk HT her. Tok med kanonen til en som hadde en større modell (ca160 bar) og opplevde samme problem som du beskriver (trykket gikk av og på). Kansje det rett og slet blir for mye trykk....

0

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
  • 0

ja er med på den Christian, men tror min er litt over gjennomsnitt kraftig..

kan stemme det da Jkart.. men hadde vært greit å fått en bekreftelse på det.. skal se om jeg finner noe modell navn på min, men som sagt gamle greier som fynker bra..

Den er værtfall godt over 20kg å forholdsvis liten å kompakt..

0

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
  • 0

Jeg har Nilfisk P150 og samme foam canon og såpe som deg og ingen problemer med dette.

Trykket er fint hele tiden, og er ingen justering på trykket på maskina så er her er det full spiker ;)

1

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
  • 0

Mener mr. Sinsen (AndreasLie) også hadde problemer med for høyt trykk i skumkanonen :unsure:

Tror han mekket til noe for å få det til. Kansje han kan oppdatere på hva han gjorde...

0

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
  • 0

Jeg bruker Nilfisk P160 X-tra og har ingen slike problemer.

0

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
  • 0

Håper AndreasLie oppdaterer :)

teorien jeg har er hvis høytrykkern får formye motstand slår den av trykket.. værtfall d jeg tror.. men har ikke fagbrev i høytrykk :P

0

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
  • 0

Jeg bruker Nilfisk P160 X-tra og har ingen slike problemer.

Tror det var denne typen jeg fikk problemer med...

0

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
  • 0

Kan vel være forskjell på koblinger brukt på kanonen også..:S ?

0

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
  • 0

Sørg for at HT får nok "flow" på vannet, eg hadde ikkje nok trykk (åpnet for lite på uttaket på veggen) og da oppførte min seg slik også :)

0

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
  • 0

det er ikke problemet, har jo nesten høytrykk ut av kranen ;) å testet det for det har eg sett selv tidligere

0

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
  • 0

Brukte skumkanona ein gang på ein (ca) 90talls Kärcher høytrykkspyler. Da gjekk bare trykket av og på . Forsøkte og justere trykket uten noe hell. Løsnet til slutt litt på koblingen ut fra høytrykkspyleren for å få ein liten lekkasje for å få opp vannforbruket. Da fekk eg høytrykkspyleren til og levere hele tiden. Er vel ikkje akkurat ein permanent løsning dette men kan jo testes for og finne ut om det er dette som er problemet.

0

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!


Registrer ny konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.


Logg inn nå

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    Ingen innloggede medlemmer aktive