Jump to content
 • Core2Duo
  Core2Duo

  Bilbadet Åsane

  Sign in to follow this  
     (1 review)

  Verdikort må kjøpes hos Bilbadet i Myrdalsveien 20.


  Kommune: Bergen
  Innendørs/Utendørs: Innendørs
  Antall vaskeplasser: 3
  Fasiliteter: Tillatt med egent vaskeutstyr, Mattevasker
  Trykk/vann i høytrykksspyler: Bra

  Adresse: Litleåsvegen 2, Nyborg, Hordaland, 5132
  Sign in to follow this  


  User Feedback

  Join the conversation

  You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

  Guest

  frodeg

  Report ·

    

  Nå er jeg ferdig med å bruke Bilbadet sin  selvvask i Åsane!

   

  Har brukt vaskehallen til Bilbadet siden de åpnet i Åsane, har kjøpt verdikort som jeg har brukt, dette fungerte fint inntil de ikke greide å fylle på kortet lenger, gang nummer to jeg prøvde fikk jeg beskjed om at kortene ikke var i bruk lenger.

   

  Tok med meg mynt for å prøve igjen, da jeg skulle spyle virket ikke myntautomaten, den tok pengene, men fikk ikke startet høytrykkspyleren. Prøvde flere ganger senere å bruke myntautomaten med samme resultat. Jeg tok så kontakt med Bilbadet der jeg fikk beskjed om at myntautomaten ikke virket pga kulden! Ingen forslag om å refundere meg, (ikke store summer, men det er prinsippet!).

   

  Prøvde så vaskehallen igjen i begynnelsen på mars, nå var myntautomaten tildekt og en ny løsning installert. Det var ingen informasjon å finne i vaskehallen eller på Bilbadet sin hjemmeside, jeg besøkte de så på nytt igjen der jeg fikk beskjed om at jeg måtte ha en nytt visakort med kontaktløs betaling, eller med wifi som de omtalte det. Jeg bestilte så et nytt visakort og prøvde idag  å få vasket bilen. Nå fikk jeg heller ikke startet høytrykkspyleren etter at jeg hadde registrert kortet og lagt inn 20kr, nå gir jeg opp hele Bilbadet!

   

  Det er utdatert/feil informasjon på hjemmesiden til bilbadet og ingen instruksjoner vedrørende betaling i vaskehallen. Jeg gidder nå ikke å bruke mer tid på å få lov til å bruke mine penger hos bilbadet, det finnes alternativer i Åsane.

  Share this review


  Link to review

Informasjon

© Detailers Club Norway AS 2007-2018

Sosialt

Om oss

Her finner man det meste man lurer på innen bilpleie. Alt fra vask til polering på hvordan du skal få din bil til å bli så blank som mulig

×
×
 • Create New...